Google Play Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan 10 Uygulama - Haberler - indir.com

Google Play Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan 10 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-25 10:51:46
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kısa süreliğine ücretsiz olarak indirilebilen Google Play Uygulamalarından en güzellerini derledik ve ortaya güzel bir liste çıkardığımızı umuyoruz. Sizler için hazırladığımız bu listede normalde ücretli olan ama kısa süreliğine ücretsiz olarak indirilebilen Google Play uygulamalarını bulabilirsiniz.

Cube.IO Pro

Cube.io Uygulaması

Küçücük küp hücresini kontrol ettiğiniz ve daha da büyümesi için diğer oyuncuları yediğiniz, sizden daha büyük oyuncuların da büyümek için sizi yemeye çalıştığı agar.io tarzında eğlenceli bir oyun. Normalde 2.79TL olan uygulama kısa süreliğine ücretsiz.

Cambi Photo Camera

cambi-photo-camera

Sihirli CANLI filtreleri ve parlak bir koleksiyonu kullanarak çektiğiniz özçekimlerinizi düzenleyip ortaya daha güzel fotoğraflar çıkarabileceğiniz bir uygulama. Uygulamanın normal fiyatı 2.79TL.

Socxel | Pixel Soccer | PRO

Socxel

Socxel - Bir, iki veya dört kişi birlikte oynayabileceğiniz bir oyun. Bilgisayara karşı veya aynı telefonunuzda ya da tabletinizde arkadaşlarınız ile futbol maçları oynayabilirsiniz. Diğer insanlar ile sadece internet üzerinden oynayabileceğinizi unutmayın! Çevrimiçi olarak puan kazanın ve sıralamayı birinci olarak bitirin! Uygulamanın normal fiyatı 7.39TL olurken, kısa süreliğine ücretsiz olarak bu oyunu indirebilirsiniz.

Survival Time FULL

Survival Time FULL

Vahşi doğa'ya meydan okumaya hazır mısınız? Kaynakları toplayarak gece ve gündüz en tehlikeli zamanlarda vahşi doğa'ya karşı gelin! Yaban hayvanları korkutup kaçırın! Minecraft benzeri olan ama 2D olan bu oyunda vahşi doğa'ya karşı hayatta kalıyorsunuz. Uygulama sınırlı bir süreliğine ücretsiz olarak indiriliyor. Uygulamanın fiyatı 0.89TL

CosmoLands | Premium Edition

Cosmo Lands Oyunu

CosmoLands - kendi benzersiz özelliklerinize sahip olmanızın yanı sıra, farklı türleri birleştiren bir oyun. Benzersiz gezegenin manzaraları ve sakinleri. Kısa süreliğine ücretsiz olan oyun önceden 0.89TL'ye satın alınıyordu.

Art Alive 3D Pro

Art Alive 3D PRO

Art Alive 3D Pro, akıllı telefonunuz için 3 boyutlu duvar kağıdı. Önceden 3.99TL'ye alınan bu duvar kağıdı uygulamasını şimdi kısa süreliğine ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Rugos Premium - Icon Pack

Rugos Premium icon Pack

Android için yüksek kaliteli vektör tabanlı bu simge paketini ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu simge paketi daha önceden 2.99TL'ye satılıyordu.

Rarent - Icon Pack

Rarent Icon Pack

Rugos Premium gibi Android için yüksek kaliteli vektör tabanlı bu simge paketini ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu simge paketi daha önceden 1.99TL'ye satılıyordu.

Graby Spin - Icon Pack

Graby Spin Icon Pack

Graby Spin Simge Paketi - bulut tabanı ve uzun süre destek veren, birçok android özelleştirme için degrade renkli arka plan simge paketi ile şekillendirilen ikon paketi. Daha önceden 2.99TL'ye satılan bu ikon paketine şimdi ücretsiz sahip olabilirsiniz.

learndutch.org - Flashcards

Learndutch dil uygulaması

binlerce hollandaca kelimeyi öğrenebileceğiniz bir eğitim uygulaması olan learndutch.org - Flashcards, önceden 12.99TL'ye sunulurken şimdi ücretsiz olarak indirilebiliyor.





PAYLAŞ