Google Play Store'da 5 milyar indirilmeye ulaşan uygulamalar, son katılan Google Drive! - Haberler - indir.com

Google Play Store'da 5 milyar indirilmeye ulaşan uygulamalar, son katılan Google Drive!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 11:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Google tarafından sunulan hizmetler kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ederken beklentileri de karşılamayı başarıyor. Google'ın hizmetlerinden biri olan Google Drive da kısa süre içerisinde kullanıcılar tarafından beğeni topladı, kabul görüldü ve bunun karşılığı olarak da 5 milyar indirme sayısına ulaşan uygulamalar arasına girmeyi başardı. Google tarafından geliştirilen herhangi bir hizmetin veya ürünün internet kullanıcılarına sunulması halinde herhangi bir tanıtıma ihtiyacı yoktur. YouTube ve Haritalar başta olmak üzere Google tarafından piyasaya sürülen neredeyse tüm uygulamalar kullanıcıları tatmin etmeyi başarıyor. Birçok hizmetin yanı sıra yine Google tarafından sunulan Drive hizmeti de kullanıcılar tarafından beğenileri topladı ve milyonlarca kişi tarafından tercih edildi. 

Bildiğiniz üzere sahip olduğumuz verileri daha önce tek bir adres üzerinde toplamak hiç de kolay olmuyordu. Özellikle zaman zaman depolama alanının dolması sorunları ile karşılaşıyorduk. Fakat artık bu sorunlar rafa kalktı diyebiliriz. Şu an için verilerinizi tek bir adreste toplamak adına birçok uygulama geliştirilmiş durumdadır. Fakat Google Drive, kullanıcılarına sağladığı kolaylık sayesinde rakiplerinin arasından sıyrılıyor ve milyonlarca kullanıcı tarafından beğenileri üzerine topluyor.Kişisel verilerinizi ya da kurumsal verileri çevrimiçi bir uygulamaya emanet etmek pek de güvenli gözükmeyebilir fakat Google kullanıcıların aklından bu soru işaretlerini tamamen silmek adına son hızla çalışmalara devam ediyor. Gerek kurusal alanda gerek kişisel hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz Google Drive uygulama depolama seçenekleri ile beraber kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sağlıyor. 

Google Drive'ın Mobil Uygulaması YenilendiGoogle Drive'ın Mobil Uygulaması Yenilendi

Play Store'da 5 milyar indirme elde eden uygulamalar

2019 yılının sonuna yaklaşırken yıl içerisinde yaşanan olayların değerlendirme bilgileri gelmeye devam ediyor. Google'ın servisi Google Drive ilk kez piyasaya çıktığında büyük ilgi toplamıştı. Neredeyse herkes Google Drive'ın gelecek vadettiğini düşünüyordu ki öyle de oldu. Herkes bu şekilde düşünmüş olsa da kimse Google Drive'ın gelecek yıllarda 5 milyar indirme rakamına ulaşacağını aklından geçirmemişti. Google Play Store mağazasında yer alan ve 5 milyar indirme sayısının üstüne çıkan uygulamalar sadece, kullanıcılar tarafından kabul görmüş son sınıf uygulamalardan oluşuyor. Google Drive'da bu listede yerini almayı başaran nadir uygulamalardan biri oldu. Söz konusu bu listede yer alan diğer uygulamalar arasında da tahmin edeceğiniz üzere Gmail, Google Chrome ve Facebook gibi başyapıtlar yer alıyor. 

Google Play Store'da 5 milyar indirilmeye ulaşan uygulamalar, son katılan Google Drive

Genel olarak değerlendirme yapmak gerekirse, sadece 10 uygulamanın 5 milyar indirme sayısına ulaşmış olduğunu görüyoruz. Google Drive da bu 10 uygulamanın arasında yer almayı başarıyor. Google elde etmiş olduğu başarı ile yetinmeyerek kullanıcılarının hayatlarını daha da kolay hale getirmek adına çalışmalara hızla devam ediyor. Çalışma kapsamında yeni uygulamalar ve yeni güncellemeler ile karşılaşmamız çok yakın. Kullanıcılar Google tarafından sunulan bu uygulamalardan her zamankinden daha fazla bir şekilde verim almak için çalışıyor. Listede yer almayı başaran Google Drive, kullanıcılar için bulutta depolama alanı sunarak mevcut cihazlarında kullanılabilir alan sunuyor. Bu da kullanıcıların bir hayli hoşuna gidiyor. 

 


WhatsApp Mesajları Google Drive'a Nasıl Yedeklenir ve Nasıl Geri Yüklenir?WhatsApp Mesajları Google Drive'a Nasıl Yedeklenir ve Nasıl Geri Yüklenir?
Gmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyorGmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyor

PAYLAŞ