Google Play Store'a yorumlar sekmesi eklenecek - Haberler - indir.com

Google Play Store'a yorumlar sekmesi eklenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 17:20:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Android dünyasının marketi olan Google Play Store, uygulamalara yapılan yorumları toplu bir biçimde görebileceğiniz yeni bir sekme eklenecek. Yorumlar sekmesi olacak olan bu alan şu an test aşamasında ve yakın zamanda herkese açık hale gelecek.

Uygulama mağazaları için kullanıcı yorumları oldukça önem arz ediyor. Kullanıcıların yapmış olduğu yorumlar, belirtmiş oldukları fikirler mağazalar için adeta 3. bir göz konumunda oluyor. Bu durum ayrıca mağazaya olan bağlılığı da kuvvetli bir hale getiriyor. Google Play Store bu konuda önemli bir eksikliğe sahipti. Yapılan yorumları okumak istediğiniz zaman öncelikle o uygulama sayfasını bulmak ve yorumları taramanız gerekiyordu. Artık kullanmadığınız bir uygulama için atılan bir yorum ya da eski tarihli bir yorumu okumak istediğiniz zaman bu işlem daha da zahmetli bir hale geliyordu. 

Google Play otomatik oynatılan videolar nasıl devre dışı bırakılır?Google Play otomatik oynatılan videolar nasıl devre dışı bırakılır?

Test aşamasında

Yeni özellik şu an için test aşamasında. Yapılan değişiklik her ne kadar basit değişimler olarak görünse de bu özellik kullanıcılar için kolaylık sağlayacak.

Daha önce de belirttiğimiz üzere yeni özellik şimdilik test aşamasında. Şimdilik sayılı kullanıcıya ulaşmaya başlamış durumda. Sizin telefonunuzda olup olmadığını, Uygulamalarım ve Oyunlarım > Yüklü > İncelemeler kısmına giderek bakabilirsiniz. Eğer Yüklü sekmesi altında İncelemeler bölümünü göremiyorsanız, yeni özelliğin herkese açılmasını beklemeniz gerekecek.



PAYLAŞ