Google Play Store trend uygulamaları gösteren yeni simgeler sunuyor - Haberler - indir.com

Google Play Store trend uygulamaları gösteren yeni simgeler sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 00:04:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Google Play, insanların hangi uygulamaların Trend olduğunu ve hangilerinin Play store grafiklerinde bir düşüş gördüğünü görmelerini sağlayan yeni simgeler tanıttı. Artık geliştiriciler, yayıncılar ve kullanıcılar Google Play'deki en iyi uygulama listelerinde yeni bir sıralama değişikliği simgesi görebilecekler. Android app store'un, iki veya daha fazla uygulamayı özelliklerine göre karşılaştırmak için yeni bir özellik denediği bildirildi. Yakın tarihli bir sensör Kulesi raporu, Noel sırasında uygulama harcamalarının dünya çapında yüzde 35 arttığını da gösterdi.

Artık geliştiriciler, yayıncılar ve kullanıcılar Google Play'deki en iyi uygulama listelerinde yeni bir sıralama değişikliği simgesi görebilecekler.

Google Play store'un arama çubuğunun altındaki en iyi grafikler sekmesi yeni simgeleri gösteriyor.

Google is investing in the construction of the world's first autonomous roadGoogle is investing in the construction of the world's first autonomous road

Özellikle, yeni sıralama simgelerinde bağlam zamanı eksik. Bu, indirme oranlarının ne sıklıkta izlendiğini ve bir uygulamanın aynı anda kaç yuvaya taşındığını bilmediğimiz anlamına gelir. Uygulamanın yukarı veya aşağı gidip gitmediğini gösteren ok işaretleri vardır.

Ekim 2020'de, Google Play'in iki veya daha fazla uygulamayı özelliklerine göre karşılaştırmak için yeni bir özellik denediği bildirildi. 'Uygulamaları karşılaştır' bölümü, tek bir uygulamanın listesinin sayfanın alt kısmında görünür ve diğer benzer popüler uygulamaları görüntüler.

Pandeminin neden olduğu yaşam tarzı değişikliği ile insanlar uygulamalara daha fazla para harcıyorlar. Aralık 2020'de çıkan bir sensör Kulesi raporu, mobil uygulamalar için dünya çapında harcamaların 407.6 milyon dolara (kabaca Rs. Noel günü Google Play ve Apple'ın App Store genelinde 2,990 crores). Bu rekor harcama, 303 milyon dolardan (yaklaşık Rs) yıllık %34,5'lik bir büyüme gösterdi. 2,221 crores) içinde 2019.



PAYLAŞ