Google Play Store Masaüstü Tasarımı Yenilendi - Haberler - indir.com

Google Play Store Masaüstü Tasarımı Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın mobil uygulama mağazası olan Google Play Store'un masaüstü sürümü için tasarım değişikliği oldu. Masaüstü sürümde yapılan güncelleme ile tasarım noktasında bazı değişiklikler yapıldı. Web sürüm üzerinden Google Play Store sitesine girdiğinizde uygulama sayfasında sağ ve sol ok tuşları ile ekran görüntüsü büyüyordu. Ancak artık ekran görüntüleri kaydırılabilir bir yapıya sahip oldu ve bu kaydırma işleminin takılmalar ile çalıştığı gözüküyor. Ekran görüntüleri arasında geçiş yapmak için artık okları kullanamayacaksınız.

Yeni sayfada cihaz uyumluluğunu görmek için aşağıda yer alan açılır menü kullanılıyor. Uygulama yüklenme sayıları yine sayfada yer alırken uygulama için yapılmış olan yorumlar için ise başka bir sayfaya yönlendiriliyor. Bu yorumları kullanılan Android akıllı telefona göre filtrelendirme seçeneği uygulanabiliyor. Ancak Google'ın genede bu Play Store sayfası üzerinde bazı geliştirmeler yapması gerekiyor.

Google Play Store masaüstü web sürümünün bu yeni tasarımı kademeli bir şekilde kullanıcılara sunulmaya başlamış durumda. Yakın bir zamanda tüm kullanıcılar tarafından masaüstü platformunda yeni tasarım gözükmüş olacak. Google'ın mobil tarafta ise herhangi bir Google Play Store tasarım yeniliği şuan için yer almıyor. Yakın zamanda geliştirmelerin devam etmesi şuan için beklentiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ