Google Play Store ile Android sistem güncellemeleri yapılabilecek! - Haberler - indir.com

Google Play Store ile Android sistem güncellemeleri yapılabilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 20:41:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasında her alanda karşımıza çıkan Google, kendi sistemlerinde yenilikler yapmaya devam ediyor. Özellikle kendi ürünlerini güncel tutarak kullanıcılarına kusursuz hizmet vermek amacıyla çalışan Google'dan bir yenilik daha geldi. Şimdilerde Google'dan gelen bilgilere göre Google Play Store üzerinden Android işletim sistemli uygulamalara getirilen güncelleştirmeler yapılabilecek. Bildiğiniz üzere Android kullanıcıları uygulamalarına gelen güncellemeleri ayarlar menüsünden manüel olarak kendileri yapıyorlardı. Fakat Google'dan gelen haberlere göre artık güncellemeler tıpkı Apple Store'da olduğunu gibi uygulama mağazası üzerinden güncellenecek. Uygulamaların güncellemesinin yanı sıra aynı zamanda sistem güncellemesi de Google Play Store'dan halledilecek.

Google, uygulamalarının güncelleme sistemlerine büyük değişiklikler getirmeyi planlıyor. En büyük ve fark edilebilir yenilikler arasında, kullanıcılar artık Google Play Store üzerinden sistem güncelleme işlemlerini anında halledebilecekler. Bilindiği üzere Android işletim sistemine sahip olan akıllı cihaz kullanıcıları, güncelleme işlemlerini akıllı cihazlarının ayarlar menüsünden gerçekleştiriyordu. Google Play Store'un yeni sürümünün kodları incelendiğinde bazı satırlara ulaşılmış durumda. Bu satırlar "System Update" gibi kodlar içeriyor. Elde edilen bu kod gibi farklı kod satırları ise geliştirici şirketler tarafından Google'ın Android sistemler için güncellemeleri de sunabileceği şeklinde yorumlanıyor. Google bu güncelleme özelliği ile Android'i terciğh eden kullanıcılara uygulamalarını ve işletim sistemini güncelleme özelliği sunuyor. 

Facebook Afrika'ya İnternet Götürmek İçin Google ile YarışıyorFacebook Afrika'ya İnternet Götürmek İçin Google ile Yarışıyor

Bu kodların bulunduğu satırlar System Update olarak nitelendiriliyor. Akıllı cihazların ayarlar menüsünün alt kısmından ulaşılabilen sistem güncellemelerindeki gibi "indir ve yükle" seçenekleri de kod satıları arasında tespit edilmiş bir haldedir. Günümüze baktığımız taktirde birçok firma Android işletim sistemleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Google'ın bu ayrımı nasıl belirleyeceği tam olarak tespit edilmiyor ve bunu başarı ile sonlandırmak hiç de kolay olacak gibi gözükmüyor. Google, akıllı cihazlar üzerinde yenilikçi işlere imza atıyor. Çeşitli planlamalar doğrultusunda hareket eden ve kullanıcının kusursuz bir kullanım elde etmesini sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten şirket güncelleme sistemindeki değişiklik ile kullanıcılarının işini kolaylaştıracaktır. Google'ın bu yenilikçi hareketi Android işletim sistemi bulunan akıllı cihaz kullanıcıları için kolay işlem seçeneği sunacak. Güncelleme işlemleri ile kendiniz uğraşmak yerine yeni özellik sayesinde mevcut güncellemeler otomatik olarak Google Play Store üzerinden güncellenecek.


Google, Yapay Zeka Etik Kurulunu KapattıGoogle, Yapay Zeka Etik Kurulunu Kapattı
Google, Haritalar'dan para kazanmak istiyor!Google, Haritalar'dan para kazanmak istiyor!
Google’ın Drone kargo projesi Wing hizmete başlıyorGoogle’ın Drone kargo projesi Wing hizmete başlıyor

PAYLAŞ