Google Play Pass'ın İlk Görüntüleri Gözüktü - Haberler - indir.com

Google Play Pass'ın İlk Görüntüleri Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-01 14:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Apple, yılın ilerleyen aylarında, iOS kullanıcıları için 100'den fazla premium oyunun erişim sağlayacakları Apple Arcade üyelik hizmetini aktif hale getirecek. iOS işletim sistemine sahip olan kullanıcılar aylık belirli bir ücret karşılığında Apple'un sunduğu bu hizmetten faydalanabilecekler. Teknoloji gündeminde yer alan son haberlere göre Google'da bu hizmete benzer bir hizmet vermeye yönelik çalışmalar içerisinde. Yazılım ve teknoloji devi Google tarafından geliştirilen Google Play Pass uygulamasının ekran görüntülerinden bazıları internete sızdırıldı. Geliştirici şirketler artık sadece ürün üretmek ile kalmıyor aynı zamanda bu ürünleri destekleyecek yan ürünler de üretmeye yönelik hareket ediyor. 

Teknoloji alanında hizmet veren dev isimler ürettikleri tüm ürünleri desteklemek amacıyla yan ürünler geliştirerek kullanıcılarına çok daha kaliteli bir hizmet vermeye yönelik hareket ediyor. Apple, iOS kullanıcıları için birbirinden farklı hizmetler sunarken Google'da kullanıcıları için yeni bir ürün üretmeye hazırlanıyor. Akıllı cihaz üretimi konusunda adından söz ettirmeyi başaran teknoloji şirketleri ürünlerinin yanı sıra aynı zamanda yan ürünler de üreterek çok daha kaliteli boyutta hizmet veriyor. Google'da yan uygulamalar geliştiren şirketler arasındadır. 

Google Play Pass çok yakında geliyor

Google, kullanıcıları için çok daha profesyonel bir hizmet vermek adına yeni bir ürün üzerinde çalışıyor. Google Play Pass hizmeti çok yakında kullanıcılarına sunulmaya hazırlanıyor. Google Play Pass adlı hizmetin varlığı internete düşen ekran görüntüleri sayesinde doğrulanmış oldu. Elde edilen fotoğraflar ile beraber Play Pass hizmeti aylık 4,99 dolar üzerinden ücretlendirileceği tahmin ediliyor. Fakat şöyle ki, Google'ın söz konusu bu hizmetinin aktif hale getirilmesi ile beraber ücretlendirmenin aynı şekilde devam edip etmeyeceği kesin olan bir durum değildir. 

Google Play Pass aboneliğine sahip olan kullanıcılar herhangi bir reklam ya da uygulama içi satın alma sorunu ile karşı karşıya kalmadan premium uygulamalara ya da bununla beraber aynı zamanda oyunlara da erişim sağlayabilecekler. İnternete sızan ekran görüntülerinde Stardew Valley ve Marvel Pinball olduğunu görüyoruz. Google'ın yakın zaman içerisinde sunmaya hazırlandığı Google Play Pass hizmeti sayesinde belirlenmiş olan içeriklerden sorunsuz bir şekilde faydalanmanız mümkündür. Oldukça uygun fiyatlara Google Play Pass hizmetine aylık abonelik işlemi yaparak sunulan hizmetlerden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. 

Konu ile ilgili sızan görüntüler Play Pass hizmetinin ücretsiz bir şekilde bir deneme sürümünün de olacağı hakkında bilgiler vardır. Bu sayede aylık abonelik yaptırmadan önce Google, hizmeti denemek adına kullanıcılarına belli bir süre izin verecek. Hizmetin deneme sürecini değerlendirerek kendilerine uygun olup olmadığını anlayabilecekler. Teknoloji devi Google'ın premium hizmetini ne zaman başlatacağı ve hizmet aktif hale getirildiği taktirde nasıl değişiklikler ile karşılaşacağımız hakkında henüz kes,in bir bilgi söz konusu değildir. Kısa süre sonra Google Play Pass hizmeti aktif hale getirilecek ve kullanıcılar tıpkı iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda olduğu gibi bu hizmetten de aylık abonelik sistemi sayesinde faydalanabilecekler. 

 





PAYLAŞ