Google Play Pass abonelik hizmeti çok yakında başlıyor - Haberler - indir.com

Google Play Pass abonelik hizmeti çok yakında başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 08:47:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Google'ın Android işletim sistemini kullanmayı tercih eden kullanıcılar için özel olarak hazırladığı ücretli abonelik hizmeti çok yakın zaman içerisinde kullanıma sunulacak. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar aylık ödeme sistemini kullanarak premium uygulama ve oyunlara erişim sağlanacak. Arama motoru arasında bir dev olan Google, Play Pass adlı abonelik hizmetinin kullanıma hazır hale getirildiğini gösteren kısa bir video yayınlandı. Google Play platformunun resmi Twitter hesabında yapılan bir paylaşım söz konusu bu hizmetin ne zaman aktif hale getirileceği konusunda kesin bir cevap veriyor olmasa da yayınlanan kısa video platformun çok yakında aktif edileceğini gösteriyor. 

Google Play Pass platformunun geliştirme aşamasında olduğunu ilk kez geçtiğimiz yıl içerisinde duymuştuk. Bunun yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu hizmetin nasıl çalışacağını gösteren birkaç ekran görüntüsü de karşımıza çıkmıştı. Google Play Pass, binlerce premium uygulamaya ve oyuna aylık sabit bir ücret ödeyerek sunulan abonelik hizmetinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Play Pass platformuna aylık belirli bir ücret ödeyerek sunulan hizmetlerden sorunsuz bir şekilde faydalanmaya devam edebilirsiniz. Eğlence amacıyla geliştirilen bu kaliteli platform, zengin içerikleri ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. 

Google Play Pass'ın İlk Görüntüleri GözüktüGoogle Play Pass'ın İlk Görüntüleri Gözüktü

Abonelik ücreti memnun edici

Google Play Pass platformunun abonelik ücreti makul düzeyde karşılanıyor. Mevcut oyunlara ve uygulamalara tam erişim imkanı sunuyor olması, reklam ya da uygulama içi satın alımların da ortadan kaldırılacağı anlamında geliyor. Yani kullanıcılar bu şekilde çok daha verimli bir kullanım elde edebililer. Söz konusu bu oyunlar arasında ey, Knights of the Old Republic, Threes, Limbo, Stardew Valley, Ticket to Ride ve Marvel Pinball gibi son zamanların en popüler oyunları da yer alıyor. Uygulama içerisinde yer alan reklamları tamamen kaldırmak ve aynı zamanda uygulama içi ödemeler yapmak durumunda kalan kullanıcılar yeni platform ile beraber bu gibi sorunları ortadan kaldıracak. Söz konusu platform hakkında birçok bilgi mevcut olsa da platformun kesin olarak ne zaman aktif hale getirileceği belli olan bir durum değildir. 

Bu heyecan verici oyunları oynamak içinde Google Play Pass hizmetinden faydalanabilirsiniz. Heyecanla beklenen bu platformun aylık abonelik ücreti 4.99 dolar şeklinde belirlenmiş olup kullanıcılar için olumsuz karşılanacak bir ücret söz konusu değildir. Burada en önemli olan nokta, sık sık uygulama içi satın alımlara para ödemek zorunda kalanlar için Play Pass platformu son derece mantıklı olacak gibi gözüküyor. Tahminlere göre Google, yeni abonelik hizmeti Play Pass'ı Pixel 4 etkinliğinde genel kullanım için aktif hale getirebilir. 

 



PAYLAŞ