Google Play Music'teki çalma listesi Spotify'a nasıl aktarılır? - Haberler - indir.com

Google Play Music'teki çalma listesi Spotify'a nasıl aktarılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-11 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Birçok kullanıcı zaman zaman akış hizmetini değiştirme ihtiyacı duyar ve Spotify'a yapılan geçişlerde azımsanacak kadar değildir. Google Play Müzik çalma listelerini Spotify'da içe aktarabilirsiniz. 

Stamp

Google Müzik çalma listesinde özel olarak hazırladığınız müzikleri Spotify'a aktarma işlemi sıkılı olmak zorunda değildir ya da bütçenizin üzerinde ek harcamalar yapmak zorunda değilsiniz. Stamp gibi bir yardımcı uygulama, herhangi bir şey için ödeme yapmanıza gerek kalmadan Play Müzik oynatma listelerini tek tek Spotify'a göndermenizi sağlar. Bununla beraber uygulamanın çok kolay bir arayüzü vardır. 

İlk olarak uygulamayı indirin

Yükleyin.

"Google Play Müzik" i seçin.

Oturum açın.

Ardından Spotify'ı yani hedefi seçin.

Stamp uygulaması, oturum başına 10 parça ya da oturum başına bir şarkı listesinin tamamını aktarmanıza izin verir. Ücretsiz kullanımda transfer oldukça sınırlıdır. Uygulamaya Premium üye olarak sınırları ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca müzik kitaplığınızı bir .csv dosyasında sorunsuz bir şekilde dışa aktarabileceğinizi de unutmayın.

Soundiiz

Soundiiz aracı çevrimiçi olarak kullanılıyor. PC'nize veya cep telefonunuza kurulum yapmanıza gerek kalmadan sunulan içeriklerden faydalanabilirsiniz. Hizmet, oynatma listelerini Google Music uygulaması üzerinde Spotify'a taşıyan veya içe aktaran "platformdan platforma" özelliğini kullanmanıza imkan tanır. Uygulama üzerinden ücretsiz olarak aktarım işlemi gerçekleştirilebiliyor. Bu nedenle üstte yer alan seçenekten çok daha premium bir seçenektir. Abonelik planları aylık sadece 3 dolardan başlar. Tüm listeyi aktarıp aboneliği iptal edebilirsiniz.

Soundiiz'i kullanmak için web sitesinde hesap açmanız gerekir. E-posta adresinizi onayladıktan emin olduktan sonra, "Platformdan platforma" (Platform to Platform yazar) özelliğini seçin. Bu özelliği arayüzün sağ üst köşesinde göreceksiniz. Google Müzik'i seçin ve Google kimlik bilgilerinizi girerek giriş yapabilirsiniz. Buradan oynatma listelerinizi seçin ve ardından hedef olarak Spotify'ı seçin. Sadece bir kaç adım ile en sevdiğiniz şarkıları bir başka müzik dinleme platformuna kolaylıkla aktarabilirsiniz. 





PAYLAŞ