Google Play Music'e Podcast Bölümü Ekleniyor! - Haberler - indir.com

Google Play Music'e Podcast Bölümü Ekleniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-28 20:00:26
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Google'ın çevrimiçi müzik hizmeti sağlayan Play Music servisi yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Servis aldığı yeni güncellemesi ile kullanıcıları sesleriyle birbirine bağlayan Podcast platfromuna geçiş yaptı.

Son dönemde yükselişe geçen Podcast yayınlarına Google Play Music de katıldı. Google'ın halen üzerinde çalışmalarına devam ettiği yenilik sayesinde kullanıcılar artık Play Music üzerinden Podcast kanalı aracılığıyla ses yayınlarını indirerek dinleme imkanı bulacak. 

Her alanda yayınlara ulaşabileceğiniz Podcast, bünyesinde Hardcore History, Nerdist, The Read gibi başlıklara yer verecek. Temelde arama ve keşfetme özelliği sunan söz konusu yenilik, kullanıcılara yayınları indirerek çevrimdışı olarak dinleme imkanı sunacak.

Ayrıca kişilerin ilgi alanlarına göre veya yaptıklarına göre çeşitli sayfalar veya yayın kanalları önerebilecek. Bunun için Play Music servisi içerisinde özel bir bölüm oluşturan Google, böylelikle Podcast yayınlarını Android kullanıcılarına ulaştırmış olacak. 

Şimdilik sadece yayıncılara açık olan bu servis, bir kaç ay içerisinde tüm Android kullanıcılarına sunulmuş olacak. Bunun için Google, geniş bir müzik arşivi oluşturuyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ