Google Play Music Yeni Tasarımıyla Güncellendi! - Haberler - indir.com

Google Play Music Yeni Tasarımıyla Güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google'ın müzik satın alma platformu ve aynı zamanda müzik oynatıcısı Play Music, Material Design tasarım anlayışının getirdiği sadelik ve canlı renklerle güncellendi. Yepyeni bir tasarıma kavuşan uygulama, ayrıca önemli yenilikleri beraberinde getirdi.

Tasarımsal olarak yenilenen Google Play Music görüntüsünün dışından önemli yeniliklerde içeriyor. Bunlardan en önemlisi ise Google'ın bir süre önce satın aldığı müzik dinleme platformu Songza'dan gelen bir fonksiyon.

Google Play Music

Songza, kullanıcıların cihaz ile etkileşimine göre müzik oynatma listeleri hazırlayarak bunları çevrimiçi dinleme imkanı sunuyor. Ayrıca uygulamaya gelen bir diğer yenilik ise Listen Now, yani alt kısıma yerleşen ve Songza özelliğini sergileyen farklı bir sayfaya açılabilen sekme özelliği.

Google tarafından yapılan açıklamada; Songza Listen Now'ın şimdilik sadece ücret ödeyen üyelerin kullanabileceği belirtildi. Material Design tasarımına kavuşan Google Play Music uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ