Google Play Movies and TV, Google TV oluyor - Haberler - indir.com

Google Play Movies and TV, Google TV oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-02 16:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Google, kendi uygulaması olan Google Play Movies and TV’de isim değişikliğine gittiğini açıkladı. Firma, yapmış olduğu açıklamada uygulamanın bundan sonra Google TV olarak markalaşacağını, değişimin de ilk olarak ABD’de başlayacağını belirtti.

Google Play Movies and TV, Google TV oluyor

Firma, Android kullanıcıları için sunduğu uygulama Google Play Movies and TV için yeni bir isimlendirme yoluna gideceğinin duyurusunu yaptı. İlk olarak ABD üzerinde aktif olacak olan bu isim değişikliğinin hangi ülkelere geleceği ve gelmesi planlanan zamanı hakkında henüz bir bilgi sızmış ya da açıklanmış değil. Ancak kısa süre sonra tüm dünyanın genelindeki kullanıcılara açık olacağı tahmin ediliyor.

Kullanıcıların hesaplarını tek yerden yönetebileceği Facebook Hesap Merkezi duyurlduKullanıcıların hesaplarını tek yerden yönetebileceği Facebook Hesap Merkezi duyurldu

Google’ın yaptığı bu beklenmedik hamlenin ardından Google Play Store ve Google Play Books uygulamaları için de yeniden isimlendirme yoluna gidebilmesi söz konusu gibi duruyor. Zira Google’ın müzik uygulamasının artık tarih olması ile birlikte Play Movies and TV de eğlence sektöründe beklenmedik şekilde bir hayli güç kaybetmeye başlamıştı. Bu değişikliğin ardından Google Play Store için yeniden isimlendirme yapılma olasılığı çok yüksek bir ihtimal gibi gözükmüyor.

Bu isim değişikliği ile çevrimiçi yayın yapan platformlara karşı elini daha güçlü bir hale getirmek isteyen Google, bu hamlesinde başarılı olacak mı hep birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz.

Öte yandan gelen isim değişikliği uygulamanın logosuna da yansımış durumda. 



PAYLAŞ