Google Play Materyal Tasarımıyla Güncellendi - Haberler - indir.com

Google Play Materyal Tasarımıyla Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google'ın tasarımsal görünümünde materyal dizayna geçeceğini duyurduğu ve geçen günlerde yaptığımız haberle yeni görünümüne ait olduğu iddia edilen görsellerini paylaştığımız Google Play Store, nihayet materyal tasarımına kavuştu.

Önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar ile buluşması beklenen Google Play Store'un yeni Material Design tasarımına sahip uygulaması daha sade, temiz ve modern bir görünüme kavuşmuş olmakla beraber daha geniş alana yayılan yükleme butonları Google Play uygulamasının kullanımını daha da kolay bir hale getirmiş.

Google Play Store Material Design

Yenilenen kapak resmi formatının da başarılı bir şekilde uygulandığı ve daha şık görüldüğü Google Play uygulamasında yükleme butonunun hemen alt kısmında herhangi bir uygulamaya ait ekran görüntüleri, varsa video görülebildiği gibi kullanıcı yorumları ve puanlamalar daha büyük görseller ile şekillendirilmiş. 

Uygulama hakkında göremediğiniz diğer bilgiler için sayfayı aşağı doğru kaydırmanız gereken uygulamada ayrıca kullanıcıların daha fazla bilgi edinebilmesi için ikonlar arasındaki boşluklarda artırılmış.

Google Play Store Material Design

Şimdilik uygulama sayfalarını kapsayan Google Play Store'un materyal tasarımına sahip sürümü önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara sunulacak. Herkesten önce yeni tasarımı cihazınıza yüklemek isterseniz buraya tıklayarak güncellemeye ait .APK dosyasını indirebilirsiniz.





PAYLAŞ