Google Play incelemeleri uygulama içerisinden yapılabilecek - Haberler - indir.com

Google Play incelemeleri uygulama içerisinden yapılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-10 14:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Android geliştiricilerinin ve kullanıcılarının uzun yıllardır gelmesini beklediği özellik nihayet geliyor. Geliştiricilerin uygulamalarını öne çıkarmak için en büyük kozu olan kullanıcı incelemeleri daha basit hale getirilecek. Kullanıcıların bir zahmet olarak gördüğü Google Play incelemeleri artık bir zahmet olmaktan çıkacak.

Google Play incelemeleri uygulama içerisinden yapılabilecek

Google'ın yeni hayata geçirmiş olduğu API ile uygulama incelemelerini, uygulamadan çıkmadan yapabileceğiz. Bu da uygulamaların bizden sürekli olarak beş yıldız istemesinin önüne geçecek. Hem geliştirici, hem de kullanıcı açısından son derece faydalı bir özellik yolda.

İndirmeye açılan Huawei GameCenter neler sunuyor?İndirmeye açılan Huawei GameCenter neler sunuyor?

Söz konusu bu özelliğin daha basit hale getirilmesi için geliştiriciler uzun süredir talepte bulunuyordu. Nihayet yıldız isteme talepleri ile karşılaşılmayacak. 

Android'in resmi geliştirici bloğunda yayınlanan gönderi, geliştiricilerin bu özelliği uygulamaya nasıl ekleyebileceği konusunda bilgiler de barındırıyor. Eğer bir uygulama geliştirici iseniz özelliği uygulamanıza ya da oyununuza eklemek için talimatlara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu özellik, uygulamayı açtığınız anda karşınıza çıkmayacak, bildirimlerin ne zaman karşınıza çıkacağı uygulamanın kontrolünde olacak. Oyun oynarken ya da uygulamada işlerinizi yaparken bu bildirimlerin bir anda karşımıza çıkması hiç hoş olmazdı.



PAYLAŞ