Google Play Gazetelik ile Tüm Haberler Cebinizde - Haberler - indir.com

Google Play Gazetelik ile Tüm Haberler Cebinizde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Android uygulamalarına her geçen gün yenilerini ekleyen Google, bu seferde kullanıcıların gazete ve dergileri tek bir yerden kolay bir şekilde takip edebilmeleri için geliştirdiği Google Play Gazetelik uygulamasını yayınladığını duyurdu.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarda kullanabileceğiniz Google Play Gazetelik, kullanıcıların takip etmek istedikleri haber kaynaklarına tek bir yerden ulaşmalarını sağlamakla beraber ayrıca kullanıcılara sadece ilgi alanlarına göre de haber sunabilmektedir. Telefon ya da tabletinizde internet bağlantınız olmasa dahi bir çok kaynağa ulaşabilmenizi sağlayan uygulama sayesinde kullanıcılar dergi, gazete veya bloglara abone olabiliyorlar.

Orjinal ismi Google NewsStand olan uygulama içerisinde Los Angeles Times, The New York Times, The New Yorker ve The Wall Street Journal gibi yaklaşık 1900' ün üzerinde kaynağı da bulabilirsiniz. Sade tasarlanmış ve kullanıcılara kolay bir kullanım imkanı sunan arayüzü ile Google Play Gazetelik şimdiden Google Currents' in yerini almış ve Google Current üzerindeki abonelikler Google tarafından Google Play Gazetelik servisine taşınmaya başlamış bile.


Şu an için İngilizce olarak kullanabileceğiniz uygulamaya önümüzdeki günlerde Türkçe dil desteğine kavuşacağını da söylemeden geçemeyeceğiz. Sizde gündemi sürekli olarak takip etmek ve güncel haberleri izlemek istiyorsanız hemen aşağıdaki linke tıklayarak Google Play Gazetelik uygulamasını Android telefon ya da tabletinize indirebilirsiniz.

Google Play Gazetelik indir





PAYLAŞ