Google Pixelbook Go tanıtıldı. Google Pixelbook Go nedir? - Haberler - indir.com

Google Pixelbook Go tanıtıldı. Google Pixelbook Go nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 19:04:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Senelerdir akıllı telefonlar ve bilgisayarlar için önemli yazılımlar geliştiren Google, bildiğiniz gibi bu sene piyasaya sürdüğü ürünlerin özelliklerine özen gösteriyor. Pixel 4 ile ürünlerindeki gelişimi gözler önüne seren Google Chromebook olan Pixelbook Go’yu tanıttı. Google’ın Pixelbook’u müdavim cihazlarından daha uygun fiyattan satışa çıkarıldı.

Google’ın her sene düzenlenen yıllık tanıtım etkinliğinde bu kez dikkatler Chromebook ailesinin yeni üyesi olan Pixelbook Go’nun üzerindeydi. Güçlü tasarımıyla dikkat çeken cihaz 180 derece menteşe açısına sahip. Geçen sana attığı adımdan sonra Google’ın Pixelbook Go ile standart dizüstü bilgisayar üretimine yeniden dönmesi kullanıcı adaylarını da sevindirdi.Ürettiği diğer bilgisayarlara göre daha kompakt bir yapıya sahip olan Pixelbook Go, yuvarlanmış kenarlarıyla oldukça şık. Cihazın alt kısmı kaymaları engellemek için tırtıklı silikon malzemeden üretilmiş. Bu tip ince detaylarla karşılaştığımız Pixelbook Go’nun klavye dizilimi içinde geniş bir alan tercih edilmesi cihazın kullanılabilirliğini arttırıyor.

Google Camera 7.1 sürümüyle çok daha yetenekliGoogle Camera 7.1 sürümüyle çok daha yetenekli

Google Pixel Go özellikleri

Google yapay zeka için Google Coral ürününü tanıttı!

16:9 13,3 inçlik ekrana sahip olan Pixelbook Go HD ve 4K ekrana sahip. Ekranın dokunmatik olması sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan cihaz iki adet USC-C bağlantısı ve bir dahili Titan-C güvenlik anahtarına sahip. 16 GB’lık güçlü bir RAM kapasitesi olan Pixelbook Go 256 GB depolama kapasitesine sahip. Teknik özellikleri açısından oldukça başarılı olduğunu söyleyebileceğimiz Google Pixelbook Go Intel Core m3, ,i5 ve i7 CPU’lar tarafından destekleneceği açıklandı.

Siyah ve pembe olarak iki farklı renk seçeneğine sahip olan Pixelbook Go’nun tuşları da farklı olarak karşımıza çıkıyor. Yeni dizüstü bilgisayarını geliştirirken ince ayrıntıları atlamayan Google, kullanıcıların cihazı daha rahat kullanabilmesi için sessiz bir klavye tercih etmiş. Bunun yanı Pixelbook size Google Asistan desteği de sağlıyor. Sesinizi uzaktan algılama özelliğine sahip olan Google Asistan, cebinizdeki gibi birçok istediğini dizüstü bilgisayarınızdan da gerçekleştirebiliyor. Ön siparişleri açılan Pixelbook Go şimdilik sadece siyah rengiyle satışta olsa da, yakın zamanda pembe renginin de ön satışa çıkması bekleniyor.

Google ürünleri nasıl ortaya çıkıyor?

Ürünün hakkında açıklama yapan Ivy Ross, bugün yaptığı duyurusunda, şirketin ince ve hafif bir bilgisayar geliştirmek istediğini dile getirerek, bunun yanı sıra tüm gün dayanabilecek bir cihaz olması için de uğraştıklarını ve elbette tasarımı da önde tuttuklarını dile getirdi. Pixelbook Go’nun daha büyük ve daha güçlü bir bataryaya sahip olduğunu dile getiren Ross, cihazın magnezyum gövdeye sahip olduğunu açıkladı.

Google’ın daha önce bu alanda ürettiği ürünlerin yanı sıra kullanıcılarını uygun bir fiyatla karşılayacak olan Google Pixelbook Go, 640 dolar yani yaklaşık olarak 3.821 TL fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. Tenik özellikleriyle oldukça gelişmiş olan Pixelbook Go için Google’ın açıklamaların baktığımızda şirketin yeni ürünün satışlarından umutlu olduğunu söyleyebiliriz. Tabi Google Pixelbook Go’dan beklediği satış rakamlarını alabilecek mi bunu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


Google Asistan'da ünlü sesi dönemiGoogle Asistan'da ünlü sesi dönemi
Google Stadia yavaşlamaları önlemek için Negatif Gecikme teknolojisi kullanacakGoogle Stadia yavaşlamaları önlemek için Negatif Gecikme teknolojisi kullanacak

PAYLAŞ