Google Pixelbook Go özellikleri netleşmeye başladı - Haberler - indir.com

Google Pixelbook Go özellikleri netleşmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-24 21:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Google'ın Ekim ayı içerisinde düzenleyeceği lansman ile beraber Google Pixel 4 adlı ürünün yanı sıra yeni bir cihaz daha detaylı sızdırmalar yapacak. Bu yeni Pixelbook adlı modeller hakkında uzun süredir bir takım sızıntılar ile karşılaşıyorduk. Şirket Pixelbook'un özellikleri hakkında çeşitli sızıntılar yaparak konu hakkında bilgi edinmemizi sağlıyor. Yeni adıyla Google Pixelbook Go hakkında her geçen gün daha fazla bilgi edinmeye başladık

Google Pixelbook Go'nun özellikleri netlik kazanmaya başladı

Şirket tarafından yapılan sızıntılar ile beraber Google Pixelbook Go hakkında ortaya çıkan bilgiler netlik kazanmaya başladı. Gelecek ay içerisinde Google tarafından düzenlenecek olan lansmanda, uzun bir süredir söz konusu cihaz hakkında bir takım sızıntılar ile karşı karşıya geliyorduk. Lansman kapsamında amiral gemisi niteliğinde olan Pixel 4 adlı ürün tanıtımı yapılacak. Bu cihazın yanı sıra aynı zamanda lansman içerisinde farklı ürün ve hizmetlerde sunulacak. Lansman kapsamında tanıtılacak olan ürün ve hizmetlerin neler olduğu kesinlik kazanmış olsa da yeni Pixelbook adlı ürün hakkında çeşitli sızıntılar gelmeye devam ediyor. 

Şöyle bir durum var ki, Ekim ayında Google tarafından yapılacak olan lansman her ne kadar Pixel 4 odaklı yapılacak olan Pixelbook Go adı ile karşımıza çıkacak olan yeni Chromebook adlı ürün de dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüküyor. Kullanımı ve özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan bu ürün hakkında detaylı ve kesin bilgi elde etmemiz mümkün olmadı. Fakat gerçekleştirilen sızıntı bilgiler ile beraber konu hakkında bilgi edindik. Google'ın Chromebook adlı ürünü 13.3 inç ekran özelliğine sahip olup aynı zamanda 4K çözünürlük desteğine de sahip olacağı düşünülüyor. 

Geçtiğimiz yıllarda katlanma özelliğine sahip olan tablet modelinin tersine yeni Pixelbook'lar basit ve kullanışlı bir kapağa sahip olacak. Bunu yanı sıra aynı zamanda dokunmatik ekran özelliğine sahip olacak olan bu yeni cihazın yüksek çözünürlük özelliği ve yüksek karşıtlık oranına da sahip olması bekleniyor. Cihaz bu özellikleri ile beraber kullanıcıların vazgeçilmezi olmaya aday olarak gösteriliyor. Pixelbook'un donanım kısmında ise Intel Core i5 ve i7 işlemci yer alırken yeni Pixelbook modelleri 8 GB RAM ve 16 GB RAM seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Cihazın bağlantı noktasında ise USB-C kullanılmış olup aynı zamanda yeni Chromebook modellerinde 3.5 mm'lik kulaklık girişi de yer alıyor. 

Söz konusu bu dizüstü bilgisayarın daha önceden üretilmiş olan Pixelbook'lara göre daha hafif olmasını göz önünde bulunduran şirket cihazı, magnezyum alaşımlı bir gövde üzerine inşa etmiştir. Bu şekilde cihazın daha kullanışlı olması sağlanıyor. Cihaz bu şekilde taşınabilirlik açısından da daha fonksiyonel olacak. Söz konusu bu bilgisayarın fiyat etiketi, çıkış tarihi ya da ilk olarak hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz kesin olarak belli değildir. Cihaz hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Ekim ayında gerçekleşecek olan lansmanı beklemek durumundayız. Şu an için elde dilen bilgiler sızıntılardan ibarettir. 

 





PAYLAŞ