Google Pixel telefonlarına yenilik! - Haberler - indir.com

Google Pixel telefonlarına yenilik!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-06 09:01:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Google Pixel telefonları, Pixel 5 ve diğer Pixel telefonlarıyla ilgili bazı sorunları gideren Ocak Pixel özellik güncellemesini alıyor. Android güvenlik yaması Pixel 3 ve üstü için de güncellendi. Google, güncellemenin kullanıma sunulmaya başladığını ve operatöre ve telefona bağlı olarak kullanıcılara aşamalı olarak ulaşacağını söyledi. Ocak güncellemesiyle birlikte gelen düzeltmeler, Pixel 5 telefonlarının bazı kullanıcılarının çok yüksek sesle şikayet ettiği sistem sesleri sorunu için kısmi optimizasyonları içerir.

Google Pixel 5 kullanıcıları yüksek sistem seslerinden şikayet ediyorlar ve Ocak güncellemesinde bunun için bir düzeltme var gibi görünüyor.

Ocak ayı özellik güncellemesi, Google Pixel telefon kullanıcılarının karşılaştığı bazı sorunlar için düzeltmelerle birlikte geliyor. Bu güncelleme Pixel 3 kullanıcıları ve daha fazlası için gelse de, Google'ın Pixel 2 telefonlarının da son bir güncelleme alacağını söylediği bildirildi. Pixel phone destek sayfasına göre Google, Pixel 5 için sistem seslerinin sesini ayarladı ve geliştirdi. Oldukça uzun bir süredir, Pixel 5 kullanıcıları, telefonun ses seviyesi düşük olarak ayarlandığında bile kamera deklanşörü ve ekran görüntüsü gibi sistem seslerinden şikayet ediyorlar.

Google is investing in the construction of the world's first autonomous roadGoogle is investing in the construction of the world's first autonomous road

Pixel 4a 5G kullanıcıları, belirli senaryolarda meydana gelen hoparlör gürültüsü için bir düzeltme alır. Pixel 5, Pixel 4a, Pixel 4a 5G kullanıcıları belirli aydınlatma koşullarında otomatik parlaklık iyileştirmeleri elde eder. Tüm Pixel telefonları (Pixel 3 ve ötesi), belirli uygulamaların rastgele yeniden başlatılmasına neden olan bir sorun için bir düzeltme alır. Ayrıca, geliştirilmiş otomatik döndürme yanıtı ve kullanıcıların bazı MVNO (mobil sanal şebeke operatörü) ağlarına çağrı yapmasını engelleyen bir sorun için bir düzeltme elde ederler.

Güncelleme ayrıca Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a 5G ve Pixel 5 için Ocak 2021 güvenlik yamasını da getiriyor. Geliştirilmiş çerçeve, sistem ve medya çerçevesi güvenliği için yamalar getiriyor. Güvenlik açıkları orta ila kritik önem arasında değişir ve en ciddi güvenlik açığı uzaktan kalıcı hizmet reddi riski taşır.

Google, bu Ocak ayında over-the-air (OTA) güncellemesinin, taşıyıcıya ve ahizeye bağlı olarak aşamalı olarak yayınlanacağını söyledi. Bu, tüm Pixel phone kullanıcılarının güncellemeyi hemen alamayacağı anlamına gelir.

 



PAYLAŞ