Google Pixel Serisine Yeni Üyeler Ekleniyor - Haberler - indir.com

Google Pixel Serisine Yeni Üyeler Ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-28 12:15:10
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın başarılı akıllı telefon serisi olan Pixel serisinin yeni nesil ürünlerinin yakın zamanda tanıtılacağı düşünülüyor. Her akıllı telefonda olduğu gibi yeni nesil Pixel modelleri içinde bazı sızıntılar ve bilgiler günyüzüne çıkmaya başladı. Son çıkan haberlere göre Google'ın Pixel serisi ailesine bir değil daha fazla telefon eklenecek. İfade edilene göre internet devi Google, 3 yeni Pixel modeli akıllı telefonunun hazırlık aşamasında. Üç yeni Pixel serisi akıllı telefonunda Qualcomm'un güçlü işlemci serisi Snapdragon 835'i kullanacağı ifade ediliyor.

Geçen yılın ilk Google Pixel cihazı olan model Muskie kod ismi ile piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise Google Pixel XL modeli yerine yeni Walleye kod isimli bir modelin yerine alacağı düşünülüyor. Yeni gelecek olan Google Pixel serisinin zaten iki farklı versiyona sahip olacağı bekleniyordu, fakat üçüncü bir modelin olacağı sürpriz bir durum oldu diyebiliriz. Taimen kod isimli bu versiyonun ise Motorola Nexus 6 modeline benzerlik göstereceği ancak gelişmiş bir versiyon olacağı ifade ediliyor.

Google Pixel serisinin üç üyeden oluşacağı ve üçüncü olan modelin Pixel XL modelinden dahi büyük bir ekranla geleceği söylenmekte. Ayrıca bu telefon modelinin bir süre önce piyasaya girmiş olan Pixel C tablet modelinin de bir farklı alternatifi olabileceği düşünülüyor. Yeni Pixel serisi telefonların tamamının tıpkı ilk Pixel serisi gibi HTC imzası taşıyacağı söyleniyor. Şuan için herhangi bir teknik özellik ortaya çıkmış değilken, 2K QHD ekran ve 4 yada 6 GB gibi RAM kapasiteleri ile gelebileceği sızdırılanlar arasında bulunuyor. Bakalım yeni Pixel serisi ilk modellerde olduğu gibi ilgi görecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ