Google Pixel nedir? - Haberler - indir.com

Google Pixel nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android işletim sistemi ile akıllı telefonlara yönelik önemli bir gücü elinde bulunduran Google yeni markasını da yaratarak akıllı telefon sektöründe resmen yer almaya başladı.

Google'ın telefon sektöründeki gücü olarak açıklanan Google Pixel, aynı zamanda markanın en güçlü modellerini ürettiği seri olarak dikkat çekiyor. Son olarak yapılan tanıtım ile birlikte yıllardan beri piyasaya sunulan Nexus modellerinin yerine artık Google Pixel adı verilen yeni telefon ailesinin geliştirileceğini söyleyen Google, aynı zamanda telefon sektöründeki büyük değişimi de isim değişikliği ile birlikte büyük tanıtımla gerçekleştirdi. Android işletim sisteminin her zaman en son versiyonunu kullanan akıllı telefonlar, aynı zamanda güncelleme sıklığı gibi pek çok konuda avantaj sunuyor. 

Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!

iPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera Karşılaştırması

Google Pixel’in özellikleri neler?

Google tarafından Pixel ailesi altında pek çok telefon geliştirildiği gibi telefonların en önemli özellikleri arasında yüksek performans ve kaliteli çekimler yer alıyor. Üstelik Android işletim sisteminin en son versiyonunu kullanılması sayesinde işletim sistemi adına da birçok yeniliğin telefonlarda yer alması kullanıcılara farklı bir Android deneyimi sunuyor.

Tasarımı ile dikkat çeken ve Google'ın tasarım kriterlerini taşıyan cihazlar, üstelik son teknoloji olan artırılmış gerçeklik gibi yeni özellikleri de destekliyor. Google Pixel serileri 1, 2, 3 olarak devam ederken bu telefonlara özel stantlar, aksesuarlar ve kasalar da geliştirilmiş durumda. Bu bakımdan Google telefon dünyasında her ne tercih ediliyorsa Google Pixel serisinde de ürünlerine yönelik farklı geliştirmelerle kullanıcılarını memnun etmeye çalışıyor.

 

Google ürünleri ile tam uyumluluk

Google tarafından geliştirilen bu telefon modelleri aynı zamanda Google ürünleri ile tam uyumluluk sağlıyor. Bu bakımdan Google Asistan gibi farklı uygulamalar ve özellikler telefonlarda daha pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Telefonlarında yapay zeka desteği gibi pek çok farklı son teknoloji ürünü sunan Google, böylece etkileyici fotoğraf ve video çekiminden hızlı batarya şarjına kadar pek çok konuda kullanıcıların mevcut akıllı telefonlardaki sorunları yaşamamasını sağlıyor. Markanın geleceğe yönelik planlarında Google Pixel serisinin aynı şekilde devam etmesi ve geliştirilmesi yer alırken telefonlar artan kullanıcı sayısı ve genişletilen kullanım alanı sayesinde giderek daha da popüler bir hale geliyor. Pixel serisinin cep telefonlarında devam etmesinin yanı sıra Google aynı isim ile tablet pazarında da yer almaya yönelik çok ciddi gelişmeleri sürdürüyor. 

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL Modelleri Tanıtıldı


İlgili uygulamalar
Google Pixel 3'te şarj olurken ısınma problemiGoogle Pixel 3'te şarj olurken ısınma problemi
Google Pixel 3 XL'nin GeekBench Puanı Belli Oldu!Google Pixel 3 XL'nin GeekBench Puanı Belli Oldu!
Google Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen DetaylarGoogle Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen Detaylar

Google Pixel C Tanıtım Videosu


PAYLAŞ