Google Pixel harici mikrofon ile kullanılabilecek! - Haberler - indir.com

Google Pixel harici mikrofon ile kullanılabilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 11:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddiada, "Google Pixel harici mikrofon ile kullanılabilir." şeklinde bir iddia ortaya atılmıştı. Google'ın forumlarında bu konuya dair dile getirildiğinde yazılımcılardan biri bu haberi doğruladı.

Google Pixel harici mikrofon ile kullanılabilecek!

Kısa süre önce Google yeni Pixel serisi telefonlarını tanıtmıştı. Çoğu akıllı telefonun arka kamerasını yarıştırdığı bu dönemlerde Google, şimdiye kadarki sade ve işlevsel anlayışını sürdürerek tek arka kamera ile birlikte kalmayı tercih etti. Yapay zeka ve yazılım konularında oldukça iddialı olan bu telefonlar çekilmiş fotoğraflar konusunda bazı resimler sergileyerek izleyicilerini etkilemeyi başardı. Fotoğraf ve video paylaşımlarının oldukça sık olduğu bu dönemlerde dış ortamlarda yapılan çekimler içim mikrofon gereklilik haline gelmeye başladı. Pixel'in kamera uygulamasına gelecek güncelleme ile beraber USB-C ya da modele bağlı olarak 3.5mm kulaklık girişine harici bir mikrofon bağlamak mümkün olacak. 

Google Pixel 3 ve 3XL Renk Seçenekleri Belli OlduGoogle Pixel 3 ve 3XL Renk Seçenekleri Belli Oldu

Önceden Open Camera gibi üçüncü parti uygulamaları ile birlikte mikrofon kullanabilenler, artık Google'ın standart kamera uygulaması ile birlikte bunu gerçekleştirebilecek. 18 Ekim'de satışa sunulması planlanan Pixel 3 ile kamera uygulamasına ayrıca mikrofon desteğinin geleceği belirtildi. Google forumlarından bahsi geçen bu yazılımcı "Pixel 3'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte Google kamera uygulamasına harici mikrofon desteğini getirmeyi planlıyoruz." şeklinde açıklama yaptı. Pixel 3'ün üst düzey kamerasını üst düzeye taşıyan bazı özellikler, kamera uygulamasındaki güncelleştirme ile birlikte eski Pixel sahiplerine de sunmuş olacak. Google'ın yeni çıkan telefonları gündemimize üstün kamera özellikleri ile birlikte geldi.

 


Google Pixel 3 sızıntısı ile birçok detay açığa çıkıyorGoogle Pixel 3 sızıntısı ile birçok detay açığa çıkıyor
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL Modelleri TanıtıldıGoogle Pixel 3 ve Pixel 3 XL Modelleri Tanıtıldı
Google Pixel 3 İle Gelen 7 Kamera ÖzelliğiGoogle Pixel 3 İle Gelen 7 Kamera Özelliği

PAYLAŞ