Google Pixel Fold gelecek yıla ertelendi - Haberler - indir.com

Google Pixel Fold gelecek yıla ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-24 17:00:06
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süre önce katlanabilir ekranlı telefon pazarına girmek için hazırlanan Google’ın planlarını ertelemek zorunda kaldığı öğrenildi. Aktarılanlara göre Google Pixel Fold beklenenden çok daha geç tanıtılacak.

Akıllı telefon pazarındaki rekabetin artması ve ekran teknolojilerinin günden güne gelişmesiyle birlikte hayatımıza dahil olan katlanabilir ekranlı telefon modelleri geleceğin teknolojisi gibi görünüyor. İlk etapta üretilen modeller her ne kadar bazı ekran sorunlarıyla kullanıcıların canını sıkmış olsa da kullanıcıların karşısına çıkarılan son modeller oldukça gelişmiş durumda. üreticiler bu pazarda hakimiyet kurabilmek için büyük bir mücadele veriyor. Xiaomi ve Samsung gibi şirketlerin ardından Google’da bu pazara girmek için kollarını sıvasa da şirket planlarını ertelemek zorunda kaldı.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro yoldaGoogle Pixel 6 ve Pixel 6 Pro yolda

Bugüne dek sızdırılan bilgilere göre Google Pixel Fold adındaki ilk katlanabilir ekranlı telefonun, 2021 senesinin sonunda piyasaya çıkacağı tahmin ediliyordu.

Google Pixel Fold gelecek seneye ertelendi

91mobiles tarafından yayımlanan bir habere göre Google, henüz hazır olmadığı için telefonun tanıtım tarihini gelecek yıla ertelemek zorunda kaldı. Şirketin Pixel 6 ve Pixel 6 Pro akıllı telefonlarını tanıtacağı bu sonbahar etkinliğinde, Pixel Fold hakkındaki ilk detayları da aktarması bekleniyor.

Google Pixel Fold’un özellikleri

Sızdırılan bilgilere göre Google Pixel Fold, Snapdragon 765G işlemciyle karşımıza çıkacak. Ayrıca diğer Pixel modellerinde olduğu gibi bu modelde de kamera özelliklerinin öne çıkması bekleniyor.

Cihazların ekranları için Samsung'la anlaşmış olan Google, katlanabilir ekranlı telefonları için 7.6 inç katlanabilir OLED ekran sipariş etmişti. Bu bilgiye dayanarak Galaxy Fold 2 ile aynı ekran özelliklerine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Ancak Google Pixel Fold'un fiyatı hakkında henüz pek fazla bilgi yok. Ama piyasadaki Samsung ve Xiaomi’nin katlanabilir modellerine baktığımızda oldukça pahalı olduklarını göz önünde bulundurursak Google’ın bu modelinin de pek uygun fiyatlı olmayacağını söyleyebiliriz.

 


Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun Avrupa fiyatı açıklandıGoogle Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun Avrupa fiyatı açıklandı

PAYLAŞ