Google Pixel Fold 2022'den önce gelebilir - Haberler - indir.com

Google Pixel Fold 2022'den önce gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-19 18:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google tarafından piyasaya sunulacak Google Pixel Fold için yeni rapor paylaşıldı. Rapora göre şirket 2022 bitmeden önce yeni modelini piyasaya sunacak 

Katlanabilir modeller son dönemlerde trend durumda. Pek çok şirket, yeni modelleri piyasaya sunarak sektörde yer almak isterken, yeni model çıkaracak markalardan bir tanesi de Google olacak. 

Google Pixel Fold, Pixel 6 İle Birlikte Tanıtılabilir Mi?

Google'ın katlanabilir modeli ile ilgili gündemde yer alan bazı bilgilerde özellikle Ekim ayı içerisinde tanıtılması beklenen Google Pixel 6 tanıtımında katlanabilir modele yer verilebileceği belirtildi. Bu bakımdan şu anda yeni modelin tanıtılacağına kesin gözüyle bakılırken, sadece tanıtım tarihi netleştirilmiş değil. Ancak şirketin büyük bir lansman düzenlediği göz önünde bulundurulduğunda katlanabilir modele de bu lansmanda yer vermesi mümkün.

Google Pixel Fold özellikleri neler olacak?

Google Pixel Fold için bugüne kadar pek çok sızıntı yapıldı. Sızıntılarda Google Pixel Fold özelliklerine dair detaylara yer verilmişti. Paylaşılan son rapor ile birlikte telefonda yer alması beklenen mevcut özelliklere dair yeni bir güncelleme yapıldı. Yapılan açıklamalara göre telefon Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ile donatılacak. 128 GB depolama alanı, 4500 mAh kapasiteye sahip bir batarya ve 7.6 inçlik bir ekrana sahip olacak telefonda RAM ise 8 GB.

Telefon tüm bu özellikler ile birlikte iyi bir performans sunabilir. Google Pixel Fold, kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkacak. Böylece hem işletim sistemi hem de katlanabilir seçeneği ile piyasanın en güçlü alternatiflerinden bir tanesi olacak Google Pixel Fold, Google için akıllı telefon sektöründe adeta yeni bir dönem başlatacak. Katlanabilir modellerde bugüne kadar Samsung, Fold serisiyle ciddi bir ilgi görmüş durumda. Google’ın yeni modelinde yer vereceği özellikler ve fiyat, bu rekabetteki belirleyici etkenler olacak.





PAYLAŞ