Google Pixel 6'nın tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 6'nın tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-28 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın akıllı telefon pazarındaki Pixel serisi ailesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Pixel 5 ailesi ile beraber amiral gemisi cihazlarının yanı sıra orta seviye işlemci ile de pazara giriş yapan Pixel 5 ailesi sonrasında Pixel 6 ile Google’ın iddialı gelmesi bekleniyor. Google’ın bu yeni Pixel 6 serisine yönelik ise ilk taslak detayları ortaya çıkmaya başladı. Google’ın yeni Pixel serisi modellerinde üst seviye özelliklerin yer alması bekleniyor. Daha önce modellerinde de sızıntılar gerçekleştiren şirket, pazarın nabzını ölçmeye devam ediyor. Pixel 6 ailesi için taslak çizimleri ortaya çıkarken, yeni serinin tamamen çerçevesiz ve deliksiz bir ekran tasarımına sahip olarak gelmesi bekleniyor. Tasarımdaki hoparlör boşluğu net olarak görülürken, ön kameranın yer aldığı bir delik gözükmüyor.

Google Pixel 6 serisi iddialı geliyor

Google'ın yeni telefonu Pixel XE yoldaGoogle'ın yeni telefonu Pixel XE yolda

Ortaya çıkan taslağın gerçek tasarımlar olduğu düşünülürken, şirketin ekran altı kamera teknolojisine yönelik bir bilgi göstermemesi dikkat çekiyor. Ancak bu taslakların gerçek olması durumunda ise ön kameranın farklı bir yapıda gelmesi bekleniyor. Şirket, üst seviye Pixel modellerini Ekim ayı döneminde tanıttığı için Pixel 6 özellikleri ile alakalı detayların Nisan ve Mayıs ayı dönemlerinde resmen karşımıza çıkması bekleniyor. Söz konusu bu teknoloji ilk defa ZTE Axon 20 5G modeli ile gözükmüş ve Google haricinde ise Xiaomi, Huawei ve Oppo gibi şirketlerinde üzerinde çalıştığı düşünülüyor.

Taslağın arka tarafında ise Pixel 5 modelinde olduğu gibi çift kamera kurulumunun yer alması bekleniyor. Google Pixel 6 ailesindeki çift kamerada ise çok daha güçlü lenslerin yer alması bekleniyor. Pixel 5 serisinde hem orta hem de üst seviye kullanıcıları hedefleyen şirket, amiral gemisi modellerdeki artan maliyet ile böyle bir yol izlediği düşünülüyor.


Google fotoğraflar, Pixel kullanıcıları için yeni HDR filtresi getiriyor!Google fotoğraflar, Pixel kullanıcıları için yeni HDR filtresi getiriyor!

PAYLAŞ