Google Pixel 6'nın bazı özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Google Pixel 6'nın bazı özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-12 12:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefonlar hakkında paylaştığı isabetli sızıntılarla tanınan Jon Prosser, Google’ın yeni telefon serisi Pixel 6 ve Pixel 6 Pro hakkında yeni bilgiler paylaştı. Prosser’ın paylaştığı bilgiler doğruysa Google, yeni telefon serisinde performansı beklentilerin üzerine çıkaracak.

Pixel serisi akıllı telefon modelleriyle, piyasadaki rekabete dahil olan Google her sene ürettiği modelleri geliştiriyor. Pixel 5 modeli itibariyle büyük bir başarı yakalayan ve gözleri üzerine çeken şirket görünüşe göre yeni akıllı telefon serisiyle de bu başarısını devam ettirmeyi hedefliyor. Güvenilir sızıntı kaynaklarından Jon Prosser’ın bugün Pixel 6 modellerine dair yeni bilgiler paylaştı.

Apple Google'ın en büyük müşterisi!Apple Google'ın en büyük müşterisi!

Cihazların özelliklerine baktığımızda Google’ın, yeni telefon modellerinde büyük değişiklikler yapacağını görüyoruz. Pixel 5 serisine göre kamera alanında büyük geliştirmeler yapacak olan Googleın, işlemci kısmına beklentilerin üzerine çıkacak.

Google kendi ürettiği işlemciyi kullanacak!

Jon Prosser tarafından paylaşılan verilere göre Pixel 6 modelinin 6,4 inç boyutunda AMOLED panel kullanan bir ekranla karşımıza çıkacak. Arka panelinde 50 MP çözünürlüklü geniş açılı kameraya 12 MP çözünürlüklü ultra geniş açılı kameraya ev sahipliği yapacak olan cihaz, ön kamera ise 8 MP çözünürlüklü bir selfie kamerasıyla gelecek. Kutusundan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak olan telefon, 128 ya da 256 GB depolama alanına ve 8 GB RAM’le gelecek. 4614 mAh değerinde bir bataryaya sahip olması beklenen cihazın hızlı şarj özellikleri henüz bilinmiyor.

Pixel 6 Pro’ya baktığımızda ise Google’ın bu modelde ekran boyutunu biraz daha arttırdığını görüyoruz. Pixel 6 Pro modeli 6,71 inçlik bir ekranla gelecek. Bunun yanı sıra Google bu modelde AMOLED değil OLED panel kullanmayı tercih etmiş. 50 MP geniş açılı, 48 MP telefoto ve 12 MP ultra geniş açılı kamera olmak üzere üçlü kamera kurulumuna sahip olan Pixel 6 Pro, ön panelinde 12 MP çözünürlüklü bir kamerayla gelecek. Batarya noktasında da bir önceki modelden bir tık daha iyi olacak olan Pixel 6 Pro’nun batarya kapasitesi 5000 mAh değerinde. 12 GB RAM ile gelecek olan Pixel 6 Pro 128, 256 ve 512 GB depolama seçeneklerine sahip olacak.

 


Google’dan aşı olanlar için online aşı kartı desteği geldi!Google’dan aşı olanlar için online aşı kartı desteği geldi!
Google arama motoru tamamen yenileniyorGoogle arama motoru tamamen yenileniyor

PAYLAŞ