Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun Avrupa fiyatı açıklandı - Haberler - indir.com

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun Avrupa fiyatı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 11:30:02
Editör : B. Deniz Yaylacı
Kategori : Teknoloji

Pixel serisi ile bir süredir kendi akıllı telefonlarını üreten internet devi Google bu sene de aynı şekilde Pixel serisini devam ettirerek, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro ile iki yeni telefon çıkartacak. Google Android ve aynı zamanda performans açısından yepyeni özelliklerle kullanıcıları kendi bünyesine çekmeye hazırlanıyor. Bir süredir telefonların özellikleri sızıntılar aracılığıyla duyuruldu, gün geçtikçe yeni özelliklerle karşımıza çıkıyor.

Google projeleri hız kesmiyor!Google projeleri hız kesmiyor!

Şirket Telefonlarla İlgili Çeşitli İpuçları Verdi!

Sonbaharda yeni telefonlarını tanıtacak olan Google geçtiğimiz günlerde çıkarttığı Pixel serisi hakkında çeşitli ipuçları yayınladı. Bu sayede telefonların 5nm Tensor işlemciye ve çeşitli ekran özelliklerine sahip oldukları ortaya çıktı.. Fakat özelliklerin bu kadar çeşitli olması yeni telefonların fiyatlarının cep yakacağının da sinyalini verdi.

Fiyatlar Cep Yakacak!

Google, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro serisinde kaliteden kaçmayarak, işlemcisi bakımdan rakiplerinden bir üst seviyeye çıkmayı hazırlanıyor. Samsung üretimi 5nm tensor işlemciler kullanan Google çıkardığı serinin performansı komusunda büyük bir merak uyandırarak, Iphone rakibi olarak görülüyor.

Telefon Özellikleri Şaşırtmaya Devam Ediyor!

Telefon özelliklerinden biraz daha bahsetmek gerekirse, Google Pixel 6 Pro 120Hz yenileme suratına sahip aynı zamanda 6.7 inç Amoled ekran ile tüketici karşısına çıkıyor. Pixel 6’nın ise 90Hz yenileme suratı ile 6.4 inç Amoled ekrana sahip olduğu biliniyor. Standart modelin 128 GB/256GB depolama özellikleri ile karşımıza çıkarken aynı zamanda 8 GB Ram’e sahip. Pixel 6 Pro ise 128,256,512 GB depolama seçenekleri ile 12GB Ram özellikleri ile kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pixel 6 Pro modeli Pixel 6’dan depolama ve ram bakımından fark yaratıyor.

Pixel 6’nın fiyatının 899-999 dolar arasında olması beklenirken, Pizel 6 Pro’nun ise 1099-1109 dolar arasında olması bekleniyor. Fiyatlar hakkında bir kesinlik olmasa da Google’ın en kaliteli serisini ortaya  çıktığını görebiliyoruz.

 



Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro yoldaGoogle Pixel 6 ve Pixel 6 Pro yolda

PAYLAŞ