Google Pixel 6 sızdırıldı! İşte özellikleri - Haberler - indir.com

Google Pixel 6 sızdırıldı! İşte özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-15 11:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google tarafından geliştirilen Pixel serisinin yeni modeli Google Pixel 6 olacak. Tanıtım yapılmasa da cihaz için önemli bir sızdırma yaşandı.            

Google Pixel 6 kısa süre içerisinde Google tarafından tanıtılacak. Ancak yapılan sızıntılara doğruysa, telefon için pek çok özellik şimdiden öğrenildi. Google Pixel 6, Pixel serisinde gerçek bir amiral gemisinin tanıtılacağını gösteriyor. Jon Prosser tarafından yapılan sızdırmaya göre yeni tanıtımda Google Pixel 6 ve Google Pixel 6 Pro olarak iki farklı model yer alacak. Üstelik konuyla ilgili özel bir video de paylaşıldığı için yeni sızıntı Google Pixel 6 konusunda büyük bir güven verdi.

Google Pixel telefonlar artık kalp atışlarını ölçebilecekGoogle Pixel telefonlar artık kalp atışlarını ölçebilecek

Google Pixel 6 nasıl gelecek?

Pixel serisinin yeni amiral gemisinde belki de en dikkat çekici değişiklik, Pixel 6'nın tasarımı. Sızıntılar doğruysa, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, büyük ölçüde telefonun arkasında soldan sağa uzanan büyük kamera modülüne sahip olacak. Bu tasarım, daha önce tanıtılan hiçbir Google Pixel modelinde yer almayan bir özellik. Prosser tarafından paylaşılan görseller, resmi renderlar değil. Prosser'ın iddiasına göre görseller gerçek Pixel 6’dan alınan görüntüler.

Kamerada Google Pixel 6 ile değişikliğe gidiliyor!

Yen, Pixel 6 serisinde ön kamerada da yeni bir tasarım tercih edilmiş durumda. Delikli bir tasarım kullanan Google, Pixel 5'ten tamamen farklı bir ön kamera sistemini tercih etmiş. Pixel 5’te parmak izi sensörü arkaya monte edilmiş şekildeydi. Ancak Google Pixel 6 ile birlikte bu konuda da yeniliğe giden Google, parmak izi sensörünü ekran altına almış. Pixel 6’da tamamen farklı olan tasarım, Google için yeni dönemin başlatıldığına işaret edebilir.

Qualcomm terk edilebilir!

Yeni modeller için bir diğer önemli iddia ise kullanılacak yonga setine dair. Google, Pixel serisinde bugüne kadar Qualcomm yongalarını tercih etmişti. Ancak Google Pixel 6 ile birlikte Google kendi geliştirdiği "Whitechapel" adlı bir yonga serisine geçebilir. Özelikle dünya genelinde çip sorunu yaşandığı bir dönemde Google tarafından böyle bir adım atılması, Google’ın yonga alanında da boy göstermesini sağlayabilir.

Google Pixel 6 için yapılan sızdırmalar ve paylaşılan video şöyle;





PAYLAŞ