Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G'nin çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G'nin çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-07 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji ve arama motoru devi olan Google’ın Pixel serisi akıllı telefonlarına yönelik yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin Pixel 4a 5G ve amiral gemisi modeli olan Pixel 5’in tanıtılacağı tarih internet sitesinde ortaya çıktı. Bu söz konusu sızıntıya göre yeni iki akıllı telefon modelini resmi olarak 25 Eylül tarihinde göreceğiz. ABD merkezli şirket Google, haftalar önce yeni akıllı telefonu Pixel 4a’yı tanıtmıştı. Saf Android vaadi ve üç yıllık kesin güncelleme vaadine sahip olan bu telefon, 349 dolarlık fiyat etiketi ile dikkatleri bir hayli çekmişti. Fakat Google’ın yakın zamanda tanıtmayı planladığı akıllı telefon sadece Pixel 4a ile sınırlı olmayacaktı.

Google bu yılın ilerleyen dönemlerinde Pixel 4a’nın 5G destekli modeli Pixel 4a 5G ve amiral gemisi Pixel 5 modelini de tanıtacağını duyurmuştu. Bu telefonların ne zaman tanıtılacağına dair bir detay yer almazken, bugün bazı bilgiler ortaya çıktı.

Google Asistan, Kısayollar desteği ile Siri'ye benzediGoogle Asistan, Kısayollar desteği ile Siri'ye benzedi

Google Pixel 4a 5G ve Pixel 5 tanıtım tarihi

Vodafone’un almanya internet sitesi Vodafone Germany sayfasında yer alan bilgilere göre Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G, 25 Eylül günü resmi olarak tanıtılacak. Ancak bu bilgi Almanya merkezli internet sitesinde yer aldığı için tanıtım tarihinin Almanya mı yoksa tüm Avrupa mı olacağı henüz belli olmuş değil. Vodafone Germany’nin internet sitesinde cihazların tanıtım tarihine yer verilmiş olsa da, özelliklerine dair hiçbir detay yer almadı. Edinilen bilgilere göre her iki akıllı telefon da damla çentikli ekran göreceğiz. Google Pixel 4a 5G için söylenenlere göre 6.1 inç büyüklüğünde düz bir ekran göreceğiz. Amiral gemisi Google Pixel 5 tarafında ise 90 Hz yenileme hızına sahip OLED bir panel yer alacak.


Google Haritalar, trafik sıkışıklıklarını daha başlamadan tahmin etme özelliği kazandıracakGoogle Haritalar, trafik sıkışıklıklarını daha başlamadan tahmin etme özelliği kazandıracak
Google Stadia ne kadar internet harcıyor?Google Stadia ne kadar internet harcıyor?

PAYLAŞ