Google Pixel 5 ve 5G’li Pixel 4a yolda! - Haberler - indir.com

Google Pixel 5 ve 5G’li Pixel 4a yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın uzun bir süredir beklenen Pixel 4a modeli iki hafta önce nihayet pazara giriş yapmıştı. Henüz bu model yeniliğini korurken, şirket cephesinden yeni ürünlere yönelik hazırlıkların olduğu ortaya çıktı. Buna göre 5G desteğine sahip olan Pixel 4a ve Pixel 5 cihazları için yeni tarih detayları ortaya çıktı. Ortaya attığı iddialar ile tanınan Jon Proser’ın yapmış olduğu Twitter paylaşımı ile Google’ın Pixel 5 ve 5G’li Pixel 4a modellerinin yolda olduğu iddia edildi. Her iki söz konusu modelinde 30 Eylül’de piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Şuana kadar henüz Google cephesinden yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

Google Pixel 5 ve 5G Pixel 4a geliyor

Google Bomb nedir ?Google Bomb nedir ?

Ancak Proser’a göre Pixel 5, yeşil ve siyah renk seçenekleri ile Pixel 4a ise beyaz ve siyah renk seçenekleri ile piyasadaki yerini alacak. Ancak 4a’nın beyaz versiyonunun Ekim ayına kalması bekleniyor. 5G destekli 4a, Snapdragon 765G ve çift kamera kurulumu ile gelecekken 499 dolar ise satış fiyatına sahip olacak. Diğer iddialara göre ise amiral gemisi Google Pixel 5 modelinin Snapdragon 765G işlemcisinden güç alması bekleniyor. Al Benchmark adlı işlemci kıyaslama platformunda ortaya çıkanlara göre Google’ın amiral gemisi modeli de listelenmiş ve Pixel 5’in beklendiği gibi amiral gemisi bir işlemci ile geleceği düşünülüyor.

Beklentiler Pixel 5’de Snapdragon 800 serisi işlemci bulunmasıydı. Ancak geçtiğimiz dönemlerde ortaya atılan bazı iddialar ve yeni gelişmeler ile beraber yüksek bir ihtimalle 700 serisi bir işlemciyi Google Pixel 5 modelinde göreceğiz. Pixel 5 modelinde 8 GB RAM yer alması beklenirken buna ek olarak daha iyi kamera sunulması bekleniyor. Kamera donanımında neler sunulacağı henüz bilinmezken, cihaza dair tüm detayların şuan için bu kadar olduğunu söyleyelim.


Google Haritalar artık gerçek yer şekillerini gösterecekGoogle Haritalar artık gerçek yer şekillerini gösterecek
Google Türkiye'den şirket kurma iddialarına cevapGoogle Türkiye'den şirket kurma iddialarına cevap

PAYLAŞ