Google Pixel 4A tasarımı gözler önüne serildi - Haberler - indir.com

Google Pixel 4A tasarımı gözler önüne serildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 20:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji üreticisi dev şirket Google, Kanada mağazasında yanlışlıkla henüz piyasaya sürmemiş olduğu akıllı telefon modeli Pixel 4a’nın render görsellerini yayınladı. Hata kısa süre içinde giderilse de, görüntüler kullanıcılar tarafından kaydedildi. Piyasaya yeni sürülecek olan akıllı telefonların donanım özellikleri veya tasarım detayları ile alakalı genelde Pazar içinde yer alan kaynaklardan bilgi ediniliyor. Bu kaynaklar, cihazların donanım özellikleri veya tasarım yapılarını takipçileri ile paylaşıyorlar. Ancak bazı anlarda şirketlerde bilgileri yanlışlıkla paylaşabiliyorlar. Google’ında yeni sunacağı akıllı telefon modeli olan Pixel 4a için bu gerçekleşti ve Google’ın kanada mağazasında henüz piyasaya sürülmemiş olan Pixel 4a’nın render görselleri ortaya çıkmış oldu.

Google Pixel 4a görselleri ortaya çıktı

Google Pixel 4a iPhone SE rakibi olacakGoogle Pixel 4a iPhone SE rakibi olacak

Google Kanada Mağazası’nda NEst Wifi sekmesine tıklayan kullanıcılar, henüz pazara girmemiş olan Pixel 4a’nın render görüntülerini görmeye başladılar. Google yapılan bu hatayı düzeltse de, internete düşmüş olan bu görseller çoktan kaydedilmişti. Pixel 4a’nın söz konusu render görüntüleri cihaz hakkında bazı bilgiler veriyor. Review Geek kaynaklı habere göre modelin ekranındaki tarih olan 12 Mayıs, cihazın orijinal çıkış tarihi olduğunu gösteriyor. Diğer yandan görsele göre cihaz selfie kamerasını çentikli bir tasarımda taşıyor. Modelin arka yüzeyinde ise kamera modülü ile parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre ise telefonun Qualcomm Snapdragon 730 SoC işlemcisi kullanacağı iddia ediliyor. Fiyat noktasında ise 300 ile 400 dolar arasında bir fiyatlandırma olması bekleniyor.


Pixel telefonların kamera yetkilisi Marc Levoy Google'dan ayrıldıPixel telefonların kamera yetkilisi Marc Levoy Google'dan ayrıldı
Pixel 4a performans testinde görüntülendiPixel 4a performans testinde görüntülendi

PAYLAŞ