Google Pixel 4a iPhone SE rakibi olacak - Haberler - indir.com

Google Pixel 4a iPhone SE rakibi olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-05 13:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz ay yeni akıllı telefon modeli iPhone Se 2020’yi tanıtan Apple’a, Google Picel 4a ile rakip oluyor.

Apple’ın bütçe dostu olarak tanıttığı yeni akıllı telefon modeli dünya çapında büyük bir yankı uyandırdı. Türkiye’de de uzun bir ardan sonra en uygun fiyatlı iPhone modeli olacak SE 2020 tasarım alacak eski iPhone modelleriyle neredeyse tamamen aynı olsa da, sunduğu performans özellikleriyle bu dezavantajı kapatmayı başarıyor. Özellikle iPhone modellerinin eski tasarımını daha çok seven kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan SE 2020’nin popülerliği hızla yükselttiği bu günlerde akıllı telefon pazarında kendine yeni rakipler ediniyor. Bunlardan biri de Google’ın önümüzdeki dönemlerde piyasaya süreceği Google Pixel 4a modeli.

Apple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyorApple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyor

Resmi olarak tanıtılan iPhone SE 2020 özellikleri ve fiyatı

Arka panelinde tek kamerayla karşımıza çıkacak olan Pixel 4a’nın 22 Mayıs 2020 tarihinde tanıtılması bekleniyor. Lansmana henüz uzun bir süre olmasına rağmen tanıtım videosuyla gündeme gelen Pixel 4a’nın parmak izi okuyucu sensörü cihazın arka paneline konumlandırılmış. Genel olarak kalın bir gövdeye sahip olduğunu söyleyebileceğimiz Google Pixel 4a’nın yine de tasarım açısından iPhone SE 2020 modelinden daha modern çizgilere sahip olduğunu söylemek mümkün. Tıpkı iPhone SE gibi 399 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkması beklenen Google Pixel 4a bu yılın Apple’ın en dişli rakiplerinden olacak gibi duruyor. Akıllı telefon pazarında liderliği hangi teknoloji devinin üsteleneceğini ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Google Pixel 4a özellikleri

4.7 inç ekrana sahip olan Google Pixel 4a x 750 piksel LCD ekran üstüne kurulu. Önün panelinde 7 MP’lik selfie kamerasına ve arka panelinde 12 MP ana kameraya ev sahipliği yapan Google Pixel 4a parmak izi sensörüne ek olarak bioymetrik güvenlik seçeneği de sunuyor.  IP67 sertifikasıyla suya ve toza karşı bir seviye dayanıklılığı belgelenen Google Pixel 4a, 3 GB RAM ile 64 GB / 128 GB ve 256 GB depolama seçeneklerine sahip


iPhone 12 serisinin fiyatı belli olduiPhone 12 serisinin fiyatı belli oldu
Tim Cook'tan iPhone SE hakkında önemli açıklamalarTim Cook'tan iPhone SE hakkında önemli açıklamalar

PAYLAŞ