Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-19 15:33:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında güçlenen Google’ın bu senenin sonlarında tanıtması beklenen Pixel 4 ve Pixel 4 XL cihazlarının teknik özellikleri ortaya çıkmaya başladı. Google yeni akıllı telefon serisinde pazarı yakalayarak 3 arka kamera kullanmayı tercih etti. 

Bildiğiniz üzere Google yeni telefon serisine kadar cihazlarında tek kamere kullanmayı tercih ediyordu. Ancak bu konuda kullanıcıların beklentisine kulak vermeyi tercih eden şirket kamera konusunda daha iddialı bir ürünle pazara çıkacak. Google’ın yeni akıllı telefonlarıyla ile ilgili olarak paylaşılan görsellere göre Pixel 4 serisinde sol üst köşede konumlandırılmış üçlü kamera bulunacak. Bunun yanı sıra cihazın genel tasarımında da ciddi değişiklikler olması bekleniyor.  

Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik özellikleri 

Google Pixel 4 XL’de Çentik ve Fiziksel Tuşlar Yer Almayacak

Güvenilir teknoloji haber kaynağı olan BGR’dan elde edilen bilgilere göre, Google Pixel 4 2280 x 1080 ekran çözünürlüğüne, Google Pixel 4 XL ise 2960 x 1440 ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Ekran çözünürlük kalitesi olarak beklentiyi yükselten Google aynı zamanda yeni Pixel serisinde daha yüksek bir bellekten yararlanmayı tercih etti. 4 GB yerine 6 GB RAM karatesine kullanmayı tercih eden Google, Pixel 4 serisinde 128 GB’dan 512 GB’a kadar dahili depolama alanı sunabilir. Pixel serisinin sahip olacağı dahili depolama hafızası henüz netleşmemiş olsa da 512 GB dahili alanı şirket hayata geçirirse bu konuda büyük bir ölçüde öne çıkacak. 

Google’ın yeni Pixel 4 ve Pixel 4 XL hakkındaki daha detaylı tasarım ve teknik detayları ise Ekim ayında gerçekleştireceği etkinlikte tanıtması bekleniyor. 


Google Pixel 4 Hakkında İlk Detaylar Ortaya ÇıktıGoogle Pixel 4 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı
Google Pixel 4 sızdırıldıGoogle Pixel 4 sızdırıldı

PAYLAŞ