Google Pixel 4 tanıtım tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Google Pixel 4 tanıtım tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yılın hiç kuşkusuz merakla beklenen amiral gemisi modellerinden birisi olan Google’ın Pixel 4 serisi modelleri için tanıtım tarihi açıklandı. Google tarafından bir süredir açıklanması beklenen ve çeşitli kaynaklar üzerinden detayları sızdırılan model için şimdi ise YouTube’da resmi tanıtım tarihi netleşti. Üzerinde Google tarafından bir süredir çalışılan bu yeni model YouTube üzerinden “Made by Google 2019” adlı geri yayın başlatıldı ve Google tarafından basın mensuplarına gerekli olan basın davetiyeleri de gönderilmeye başlandı. Henüz geçtiğimiz hafta Apple’ın en yeni nesil amiral gemisi modelleri tanıtılırken, şimdi ise köklü rakiplerden olan Google’ın yeni Pixel serisi akıllı telefon modellerini göreceğiz.

Google Pixel 4 Tanıtım Tarihi ve Detayları

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldıGoogle Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldı

Buna göre 15 Ekim 2019 tarihinde ülkemiz saati ile 17.00’de gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri resmiyet kazanmış olacak. Bu cihazlar haricinde yeni Google Home ve yeni nesil Pixelbook veya Chromebook gibi ürünlerinde tanıtılması bekleniyor. Ancak etkinliğin gözde ve beklenen asıl ürünü ise Pixel serisi olacak. Hakkında birçok detay ortaya çıkan Pixel 4 serisinin tahmini özelliklerine baktığımız zaman cihazda Snapdragon 855 işlemcisinin yer alması bekleniyor. Bu işlemciye ek olarak 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesini modelde göreceğiz. Ayrıca 12 megapiksel ana kameraya ek olarak 16 megapiksellik telefoto lens yer alacak.

5.6 inç büyüklüğünde 2280x1080 piksel çözünürlüklü AMOLED bir ekranla gelecek olan Pixel 4 serisi haricinde Pixel 4 XL modelinde ise 6.2 inçlik 2960x1440 piksel AMOLED bir ekran göreceğiz. Söz konusu her iki ekranda 90 Hz yenileme hızına sahip olacak. 3 boyutlu yüz tanıma sistemine de sahip olacak olan Pixel 4 serisi 2800 mAh ve 3700 mAh batarya boyutuna sahip olacak.


Google Pixel 4 fotoğrafları sızdıGoogle Pixel 4 fotoğrafları sızdı
Google Pixel 4 tanıtım videosu sızdırıldıGoogle Pixel 4 tanıtım videosu sızdırıldı

PAYLAŞ