Google Pixel 4 sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 4 sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-10 09:33:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google Pixel 4 hakkında XDA Developers tarafınca gerçekleştirilen incelemelerde Sabre ismi verilen Google’ın telefoto için kod ismi için referanslar ve direkt olarak telephoto kelimesinin kendisi bulunduğu ifade ediliyor. 9to5Google ekibi tarafından gerçekleştirilen başka bir incelemeye değinecek olursak 16 MP çözünürlüğe yönelik bir referans dikkatlerimizi çekti.

Google Pixel 4 hakkında neler getireceği konusu merakla bekleniyor. Resmi Google Camera uygulamasında fark edilen kodları temel alan en son söylentilere göre arka kamera düzeninde 16 MP telefoto lensi ile karşı karşıya kalmanız mümkün. XDA Developers tarafınca gerçekleştirilen incelemelerde Sabre ismi verilen Google’ın telefoto için kod ismi için referanslar ve direkt olarak telephoto kelimesinin kendisi bulunduğu ifade ediliyor. 9to5Google ekibi tarafından gerçekleştirilen başka bir incelemeye değinecek olursak 16 MP çözünürlüğe yönelik bir referans dikkatlerimizi çekti. Size sunmuş olduğumuz bu bilgiler şu anda yalnızca Adroid Q beta işletim sisteminin bir parçası olarak kullanılabilen Google Camera uygulamasının 6.3 sürümünü temel aldığını açıklayabiliriz. Androdi Q işletim sisteminin Ekim ayında Pixel 4 telefonlarını sunulmasından önce yayımlanması beklenilenler arsında.

Google Pixel 3a Performans Test Sonuçları Ortaya ÇıktıGoogle Pixel 3a Performans Test Sonuçları Ortaya Çıktı

Pixel 4’te çoklu lens kullanılmış

Öte yandan bunu Pixel 4’te 16 MP telefo lensin olacağına ilişkin resmi bir doğrulama olarak görmemekte fayda olduğunu sizlere hatırlatmak istiyoruz. Fakat gel görelim ki bu kodun kamera içerisindeki lenslerden birine gönderme yaptığını tahmin edebilir. Şimdiye kadar karşımıza çıkan sızıntılardan gördüğümüz kadarı ile Pixel 4 modeli arka kısmında çoklu lensli bir kamera ile piyasaya girecek. Bu da demek oluyor ki en az 2 adet lensi olacak bu cihazın. Bunun sebeplerine gelecek olursak da ilkini şöyle açıklayalım; Google Pixel 3a ve Google Pixel 3a XL ile orta seviye bir akıllı telefon isteyenler için seçenek sunulmuş olması. Diğer bir neden ise Google’ın Pixel 4’ün yeteneklerini mümkün olduğu kadarı ile yükseltmek istemesi.Üst seviye bir akıllı telefon sunmaya çalışması bu sebeplerden ötürü gayet mantıklı geliyor.

 

 

 


Google Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha KolayGoogle Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha Kolay
Google Pixel 4 XL’de Çentik ve Fiziksel Tuşlar Yer AlmayacakGoogle Pixel 4 XL’de Çentik ve Fiziksel Tuşlar Yer Almayacak

PAYLAŞ