Google Pixel 4 Kamera Skoru Bekleneni Veremedi - Haberler - indir.com

Google Pixel 4 Kamera Skoru Bekleneni Veremedi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 11:00:00
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Teknoloji

Google Pixel 4 kamera skoru ortaya çıktı. Geçen hafta açıklanan sonuçlar kullanıcılarda bir nebze hayal kırıklığına yol açtı. Yapılan testlerde Pixel  4’ün kamera skorunun düştüğü görülüyor.

Telefon testleri konusunda başı çeken DxOMark, Google’ın yeni telefonu Google Pixel 4’ün fotoğraf ve video ortalamasını paylaştı. Yapılan testin ardından cihazın fotoğraf ve video skorları açıklandı.

Google Pixel 4 tanıtım videosu sızdırıldıGoogle Pixel 4 tanıtım videosu sızdırıldı

Google Pixel 4 DxOMark kamera testi sonrası Google Pixel 4 kamera skoru belli oldu

Videoda kameranın  yüksek ışık, düşük ışık, uzaktan ve yakından çekim aşamalarından geçtiği görülüyor. Yapılan testlerde göre Google Pixel 4’ün gayet başarılı bir kameraya sahip olduğu görülüyor.

İlk testte gündüz çekilen bir köprüdeki detayları iyi yakaladığı söyleniyor. Bir sonraki kısımdaysa portre modunda arka planı detaylı olan bir alanda yüze yeterli derecede odaklanıp odaklanmadığı test ediliyor. Sonraki yapılan testte düşük ışıkta orta yakınlaştırma ile fotoğraf çekiliyor. Ayrıca dışarıda yapılan bir çekimle uzun yakınlaştırma da deneniyor.

Bir başka testte insan teninin tonlamassını gayet iyi yaptığı ve gerçeğe yakın olduğu görülüyor. Video kısmında ise cihazı sağa sola çevirirken titremelerin gayet iyi bir şekilde önlendiği görülüyor. Son aşamada ise gece çekimi test ediliyor. Google Pixel 4 diğer Pixel modellerinden de bilindiği üzere çok iyi bir gece modu özelliğine sahip olması bekleniyordu . Ancak Pixel 4 verilen skora göre gece görüşü konusunda pek de iç açıcı değil. Son olarak detay çekimlerinde pek de iyi olmadığı görülüyor.

Google Pixel 4 Fotoğraf Skoru

Gece çekimi: 56 puan

Pozlandırma: 95 puan
Renkler: 88 puan
Otomatik odaklama: 99 puan
Doku: 70 puan
Yapay Detay: 74 puan
Yakınlaştırarak çekim: 81 puan
Bokeh efekti: 60 puan

Ortalama: 117 puan

Google Pixel 4 Video Skoru

Pozlandırma: 87 puan
Renkler: 92 puan
Otomatik odaklanma: 95 puan
Doku: 61 puan
Gürültü / sesler: 86 puan
Yapay Detay:90 puan
Stabilizasyon: 94 puan

Ortalama: 101 puan

Yapılan test sonucunda Google Pixel 4 DxOMark genel ortalama skoru 112 puan olarak açıklandı. Bu sonuçla birlikte Google 8. sırayı aldı ve rakiplerinin biraz gerisinde kalmış oldu.

 


Google Pixel 4 tanıtım tarihi belli oldu!Google Pixel 4 tanıtım tarihi belli oldu!

PAYLAŞ