Google Pixel 4 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Google Pixel 4 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-14 14:02:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Piyasaya sürülmesi beklenen telefonların özelliklerini önceden sızdırmasıyla bilinen SlashLeaks’tan yeni bir haber geldi. SlashLeaks, Google’ın Pixel 4 için almış olduğu patent görselini paylaştı. Bazı kaynaklardan yeni telefonun özellikleri teyit edilirken, bazı kaynaklar ise yalanladı.

Ancak patentte yer alan görsel detaylı bir şekilde incelendiğinde Google Pizel 4’ün, Samsung Galaxys S10 serisine benzerlikler gösterdiğini söyleyebiliriz.

Google Pixel 3a Performans Test Sonuçları Ortaya ÇıktıGoogle Pixel 3a Performans Test Sonuçları Ortaya Çıktı

Google Pixel 4 Mü, Pixel 4 XL Mı?

Patent görseline göre Google Pixel üzerinde ikisi ön, ikisi arka kamera olmak üzere toplamda dört kamera bulunması ve telefonun ahizesinin de en üstte yer alması bekleniyor.

Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!

Patent resmiyle ilgili olarak ortaya atılan bir diğer varsayım ise, görselin Google Pixel 4’e değil, Pixel 4 XL’a ait olduğu yönünde. Her iki koşulda da, Google’ın yeni çıkaracağı Pixel serisinin cihazın teknik özellikleri açısından Samsung’a benzeyeceği söylenebilir. Donanımsal açıdan iki cihaz arasında ne gibi farkların yer alacağı ise şimdiden merak edilen konulardan biri.

Google Pixel 3A’nın yeni piyasaya sürüldüğünü göz önünde bulundurursak, yeni telefon için çalışmalara başlaması oldukça yüksek ihtimaller arasında olsa da bu durum, Pixel 4 serisinin piyasaya sürülmesini geciktirebilecek bir etkiye sahip olduğunun da söyleyebiliriz.

 Ancak tüm bu gelişmelere rağmen SlashLeaks tarafından paylaşılan patent fotoğrafının da henüz resmi kaynaklar tarafından onaylanmamış olduğunun altını çizmekte fayda var.


Google'da Katlanabilir Akıllı Telefon Pazarına GiriyorGoogle'da Katlanabilir Akıllı Telefon Pazarına Giriyor
Google Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha KolayGoogle Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha Kolay

PAYLAŞ