Google Pixel 4 fotoğrafları sızdı - Haberler - indir.com

Google Pixel 4 fotoğrafları sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-28 18:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Pixel sersiyle akıllı telefon pazarında güç kazanan Google’ın pazara yeni çıkaracağı Pixel 4’ün render görselleri geçtiğimiz ay sızdırılmıştı. Ekim ayında tanıtılması beklenen Google Pixel 4’le ilgili olarak devam eden sızıntıların üzerine cihazın fotoğrafları internete düşmesi Pixel 4’ün tasarım detaylarını da gözler önüne serdi.  

Google’ın yeni telefonu Pixel 4’ün görüntüleri bugün şirketin merkezi olan ABD eyaleti içerisinden internete sızdırıldı. Paylaşılan görsele göre tasarımının bittiği gözlemlenen Google Pixel 4 sızıntısının ABD eyaletinden yapıldığını ise fotoğraftaki bir detay gözler önüne serdi. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaygın olarak kullanılan GSM operatörleri arasında olan Sprint, paylaşılan görselde sol üst köşede yer alıyor. Buda görseli paylaşan kişinin Sprint hattını kullandığını belli ederek paylaşımın bölgesini doğruluyor. 

Google Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha KolayGoogle Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha Kolay

Google Pixel 4 Android 10’la mı geliyor? 

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldı

Paylaşılan fotoğrafta Pixel 4 ile ilgili olarak en çok ön plana çıkan detay ise, telefonda bulunan duvar kağkıdı ve ekranda yer alan bildirim paneli oldu. Android 10 görünümüne sahip olan bu panel, cihazın Google’ın yeni yazılımıyla kullanıcılara sunulacağını da ortaya çıkardı. Tabi ki yazılım devi şirketin kendi telefonunun yazılımı ilk alan cihaz olması şaşırtıcı değil aksine beklenen bir detaydı, ama paylaşılan görsel cihazın Android 10 güncellemesini sonradan mı alacağı, yoksa güncel bir şekilde mi geleceği sorusunu ortadan kaldırmış oldu. 

Google Pixel 4 tasarım detayları 

Google Pixel 4 XL’de Çentik ve Fiziksel Tuşlar Yer Almayacak

Tasarımın bitmiş hali detaylarıyla paylaşılan görselde arka ekran incelendiğinde Google’ın materyal olarak cam tercih ettiği görülüyor. Tasarım açısından oldukça şık bir görünüme sahip olan Google Pixel 4, arka kısmında ikili kamera bulundurmasıyla Google Pixel 4’ün çoklu kamera teknolojisine resmi olarak adım attığı görülüyor. 

Daha önce sızan bilgilere göre ana kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olması beklenen Google Pixel 4’ün 16 Megapisel çözünürlüğe sahip telefoto lens ile güçlendirilmesi tahmin ediliyor. Sızan görsel dikkatli incelendiğinde Google’ın tasarım açısından uyumlu bir yol izlediği de gözlemleniyor. Telefonun yan kısmında bulunan ses açma ve kapatma için Google beyaz bir güç tuşu kullanmayı tercih etmiş. Buda ana rengi görselde siyah olarak görülen cihaz için hoş bir nüans olmuş. 


İlgili uygulamalar
Google Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacakGoogle Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacak
Yeni Google Pixel 90 Hz ekranla geliyorYeni Google Pixel 90 Hz ekranla geliyor

PAYLAŞ