Google Pixel 3'ün ilginç bir özelliği ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Google Pixel 3'ün ilginç bir özelliği ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-02 15:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Google’ın yeni telefonu Pixel 3’e dair yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Google, bilindiği üzere Pixel serisine Pixel 3 modeli ile devam edecek. Pixel 3ê dair daha öncesinde bazı bilgiler gündeme sızdırılmıştı. Cihaza dair yeni detaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Son elde edilen bilgi, Google’ın Pixel serisi için yayınladığı reklam filmi ile ortaya çıkmış oldu. Bu özelliğin, oldukça dikkat çekeceği düşünülüyor.

Google Pixel 3 ile 'Ne Olur Düzelsin Artık' Dediğimiz 3 ÖzellikGoogle Pixel 3 ile 'Ne Olur Düzelsin Artık' Dediğimiz 3 Özellik

Pixel 3’ün tanıtımının da gerçekleşeceği Google’ın resmi lansmanı için geri sayım başladı. Pixel 3’e dair son detaylar da böylece kendisini gösteriyor. Yayınlanan son reklam filminde, Pixel 3 ile önemli bir özelliğin yeniden amiral gemilerinde kullanılacağı görülüyor. Tanıtım videosuna bakılırsa yeni cihazlar Japonya’ya gelecek.

Pixel 3 Active Edge (Aktif Kenar) özelliğini de beraberinde getirecek

Google, Pixel 3 ile kullanıcılarına en rahat kullanımı sunmayı amaçlamış. Bu nedenle rakiplerinin karşısına oldukça iddialı çıkmaya hazırlanıyor. Yine yayınlanan videodan anlaşılan, Google Pixel 3 ile birlikte Active Edge (Aktif Kenar) özelliğinin de geleceği. Active Edge, telefonun kenarlarına baskı uygulayarak sıkabilmenizi sağlayan bir özellik. Active Edge özelliği ile telefonu sessize alma, fotoğraf çekme gibi birçok özellik kullanılabilecek.

Bugüne kadar Pixel 3’e dair ortaya çıkan sızıntı bilgileri hatırlamak gerekirse; cihaz gücünü yeni nesil Qualcomm Snapdragon 845’ten aldı. 4 GB RAM‘e ve 64 GB‘lık depolama hafızasına sahip olacak. Qi kablosuz şarj desteği ile geleceği söylenen pixel 3’ün ekran oranı da 16: 9 olarak sızdırılmıştı.


Google Pixel 3 serisi, Android'le beraber iPhone'a da rakip olacakGoogle Pixel 3 serisi, Android'le beraber iPhone'a da rakip olacak

PAYLAŞ