Google Pixel 3a ve 3a XL'ın Görüntüleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 3a ve 3a XL'ın Görüntüleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 21:31:09
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google’ın popüler akıllı telefon serisi olan Pixel ailesinin yeni versiyonlarını önümüzdeki ay tanıtması bekleniyor. Amiral gemisi cihazların yanı sıra yeni seri ile beraber orta segment pazara giriş yapması beklenen Pixel 3a ve Pixel 3a XL modellerinin şimdi ise render görselleri sızdırıldı. Bir süredir detayları gelmeye devam eden modeller hakkında şimdi ise bazı görseller ortaya çıktı. Henüz geliştirilme aşamasında olan ve uzun bir süredir orta segment model sunması beklenen Google’da Pixel 3a ve Pixel 3a XL modellerinin render görselleri ortaya çıktı. Şirketin bütçe dostu serisi olarak gelmesi beklenen Pixel 3 model ailesinin Google I/O 2019 etkinliğinin ilk günü 7 Mayıs tarihinde tanıtılması bekleniyor.

Google Pixel 3a ve 3a XL Geliyor

Pixel 3 XL için klavyeli kılıf tanıtıldıPixel 3 XL için klavyeli kılıf tanıtıldı

Android headlines kaynaklı siteye göre modellere ait olduğu iddia edilen bu görseller yayınlandı. Görsellere göre her iki cihazında birbirine oldukça benzer olduğunu görüyoruz. Ancak render görsellerinin aksine Pixel 3a XL modelinin daha büyük olarak sunulması bekleniyor. Cihazın genel tasarım çizgilerine baktığımız zaman kalın çerçeveli bir model olacağa benziyor. Pixel 3 XL modelinden farklı olarak 3a XL cihazında çentik bulunmuyor. Şuan için model hakkında bilinen tasarım detayları bunlardan ibaret olurken, yakın zamanda daha da detaylı özelliklerin belli olması bekleniyor.

Cihazın teknik özelliklerine dair henüz bir özellik belli olmazken 7 Mayıs ile beraber tüm detayların açıklanması bekleniyor.  


Google Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncellemeGoogle Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncelleme
Ucuz Pixel 3 Serisi Hakkındaki İlk DetaylarUcuz Pixel 3 Serisi Hakkındaki İlk Detaylar
Google Pixel 3 ile selfie çekmek çok kolay!Google Pixel 3 ile selfie çekmek çok kolay!

PAYLAŞ