Google Pixel 3a Performans Test Sonuçları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Google Pixel 3a Performans Test Sonuçları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 13:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın en yeni modelleri olan Pixel 3a ve Pixel 3a XL modellerini 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Google I/O 2019 etkinliğinde tanıtılacağı belli olmuştu. Her yıl yapılan geliştiriciler konferansı kapsamında tanıtılan bu model serisi için şimdi ise yeni bilgiler ortaya çıktı. Bir süre önce Pixel 3a modeli için beyaz ve mor renk seçeneklerine ait bazı basın görselleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise cihazlar Geekbench performans testinde ortaya çıktı ve buna göre Pixel 3a için donanım özellikleri belli oldu.

Google Pixel 3a Performans Testi

Amerika'da En Çok İndirilen Türk Oyunu: Pixel Shot 3DAmerika'da En Çok İndirilen Türk Oyunu: Pixel Shot 3D

Söz konusu Geekbench performans testine göre modelin tek çekirdek skorunu 1625 seviyesinde ve çoklu çekirdek tarafında ise 5206 puan aldığını görüyoruz. Model Android Pie işletim sistemine sahip olacak ve 4 GB RAM’e sahip olacağı düşünülüyor. İşlemci gücü tarafında ise Qualcomm’a ait bir işlemciyle gelmesi bekleniyor. Qualcomm’un hangi işlemcisinin olduğu bilinmezken, kaynaklara göre Snapdragon 670 ile geleceği iddia ediliyor. Ancak Pixel 3a XL modelinde ise Snapdragon 710 çipset modelini görüyoruz.

Diğer yandan tasarım tarafında ise 5.6 inç büyüklüğünde 1080x2220 piksel çözünürlük sunması bekleniyor. Yazılım desteği ile beraber Geekbench’te ortaya çıkan bu rakamların değişmesi bekleniyor. Şuan için yeni Pixel 3a serisi hakkında bilinenler bunlardan ibaret olurken, tanıtım ile beraber modelin tüm detaylarına sahip olacağız. Cihazların tanıtımı 7 Mayıs tarihinde geliştirici konferansı kapsamında gerçekleşecek.


Google Pixel 3 ile selfie çekmek çok kolay!Google Pixel 3 ile selfie çekmek çok kolay!
Google Pixel 3a ve 3a XL'ın Görüntüleri SızdırıldıGoogle Pixel 3a ve 3a XL'ın Görüntüleri Sızdırıldı

PAYLAŞ