Google Pixel 3 XL'nin GeekBench Puanı Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 XL'nin GeekBench Puanı Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 10:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Android kullanıcılarının özellikle beklediği yeni işletim sistemi Android Q'lu Google Pixel 3 XL'nin GeekBench Puanı Belli Oldu!

Google Pixel 3 XL'nin GeekBench Puanı Belli Oldu!

Google şirketi de başta olmak üzere birçok telefon üreticisi, telefonlarına Android Pie güncellemesini göndermeye başladı. Bu sayede cihazlarınızda Android Pie işletim sistemini kullanabileceksiniz. Fakat haziran ayında duyurulduktan sonra ekime kadar yayılarak dağıtıldı. Fakat şimdi kullanıcıların ve üreticilerin gözleri Android Q işletim sisteminin üzerinde. Gelecek olan bu yeni sürümün adı tam olarak bilinmiyor fakat Montain View adlı bir şirket yeni sistem üzerinde çalışmalar yürütmeye başladı bile.

Google Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile KandırıyorGoogle Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile Kandırıyor

Google Pixel 3 XL'nin Android Q işletim sistemine ait Geekbench puanı ortaya çıktı. Şu anlık alfa sürümü test aşamasında fakat ilerleyen zamanlarda kullanıma sunulabilir. Listenin kalanı tanıdık özellikleri açıklayarak devam ediyor. Puanlar ise daha normal bir düzeyde. Geçen haftalarda Google, Android Pie ile değişecek olan cihazların çok daha hızlı bir şekilde güncelleme platformları olması gerektiğini belirtti. Bu sayede geliştiriciler, gelecek işletim sistemi güncellemeleri için çok daha çabuk bir şekilde hazırlanabilecekler.


Google Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği GeliyorGoogle Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği Geliyor
Google, Pixel model telefonlara 'Gece Görüşü' özelliğini getirdi!Google, Pixel model telefonlara 'Gece Görüşü' özelliğini getirdi!
Google Balonlarla İnternet Taşımaya Devam Ediyor!Google Balonlarla İnternet Taşımaya Devam Ediyor!

PAYLAŞ