Google Pixel 3 XL'ın görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 XL'ın görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-08 19:40:59
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon dünyasında, Pixel modelleriyle rakipleri ile yarışan teknoloji dünyasının dev ismi Google, önümüzdeki günlerde yeni modeli Pixel 3 XL'ı tanıtmaya hazırlanıyor. Pixel 3 XL, serinin üçüncü nesli olarak karşımıza çıkacak. Google'ın yeni cihazına dair bugüne kadar pek çok sızıntı haber gündemdeki yerini aldı. Daha öncesinde çıkış tarihi ve tanıtım tarihine ilişkin bazı sızıntı haberler yayınlanmıştı. Pixel 3 XL'a dair bu tarz haberlerin arkası gelmeye de devam ediyor. Son olarak cihazın çalışır halde görüntüleri sızdırıldı. Sızdırılan görüntülere bakıldığında, Google Pixel 3 XL'ın çentikli ekranla geleceği dikkat çekti. 

Google da 3 XL'la çentik modasına uydu

Sonbahar aylarında Google'ın piyasaya süreceği düşünülen yeni Pixel 3 XL'ın, çalışır halde görüntüleri sızdırıldı. Google, Pixel serisi ile akıllı telefon dünyasına girerek ses getirmeyi başarmıştı. Üçüncü nesil Pixel 3 XL ile bu sesi devam ettirmek istiyor. Çalışır halde ilk kez görüntülenen Pixel 3 XL, hem çentikli hem de çentiksiz bilindiği kadarı ile olarak iki seçenekle kullanıcılara sunulacak. iPhone X'ten sonra çentikli tasarım teknoloji dünyasında oldukça ilgi görmeyi başardı.

Pixel serisinin üretimi için, 2018'in başlarında HTC ile anlaşılmış ve geliştirilmesi HTC şirketine emanet edilmişti. Cihaz iPhone X ile kıyaslandığında, daha ince bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Yine sızdırılan görüntüye bakılırsa, 3 XL'ta iki kameraya yer verilmiş.  Görselden elde edilen teknik özelliklere bakılırsa da cihazın 4 GB RAM'e ve 128 GB dahili depolamaya sahip olacağı görülüyor. Bununla birlikte, işlemci tarafında gücünü Snapdragon 845'ten alması tahmin ediliyor.





PAYLAŞ