Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 13:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google tarafından tanıtılması için geri sayıma geçilen Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu ile gündemde. İşte sızan o video.

Tüm dünyada ilk serisi itibari ile dikkat çeken ve yüksek kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran Google Pixel serisi, 3 XL versiyonu ile devam edecek. Google’ın telefon dünyasındaki yeni amiral gemisi ve aynı zamanda satış umudu olacak Google Pixel 3 XL modeli için henüz resmi tanıtım yapılmamış olsa da kutu açılış videosu yayınlandı. Bu video sayesinde kutu içeriğinden telefonun özelliklerine kadar tüm detaylar da netlik kazandı.

Google Pixel 3 ile 'Ne Olur Düzelsin Artık' Dediğimiz 3 ÖzellikGoogle Pixel 3 ile 'Ne Olur Düzelsin Artık' Dediğimiz 3 Özellik

Google Pixel 3 serisi, Android'le beraber iPhone'a da rakip olacak

İşte Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu

Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu ile birlikte Google Pixel 3 XL hakkındaki pek çok soru işareti de giderilmiş oldu. Rusya’dan gelen kutu açılış videosunda, beyaz renkli versiyon görüntülendi. Telefonda ekran çentiği olduğu gözden kaçmazken, cihazda ses girişi bulunmuyor. Çift kamera yerine tek kamerayı tercih eden Google, USB Type C kulaklık çıkışını bulunuyor. Cihaz için diğer teknik detaylar ise şöyle; Qualcomm Snapdragon 845, 4 GB RAM, Android 9 Pie mobil işletim sistemi 1440 x 2960 ekran çözünürlüğü, 494 piksel yoğunluğu.

Google Pixel 3 XL'ın görüntüleri sızdırıldı

Google Pixel 3 XL ne zaman tanıtılacak?

Google tarafından yapılacak tanıtım etkinliğinde Google Pixel 3 ve 3 XL olarak iki farklı modelin tanıtılması bekleniyor. Tanıtımlar için tahmini tarih ise 4 Ekim.

İşte Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu




İlgili uygulamalar
Google Pixel 3 XL'ın görüntüleri sızdırıldıGoogle Pixel 3 XL'ın görüntüleri sızdırıldı

PAYLAŞ