Google Pixel 3 ve 3XL Renk Seçenekleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 ve 3XL Renk Seçenekleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 15:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın merakla beklenen yeni Google Pixel 3 ve 3 XL modellerinin tanıtımı bekleniyor. Cihaza dair birçok bilgi ortaya çıkarken şimdi tanıtıma az kala ünlü duyumcu Evan Blass tarafından 3.nesil bu yeni Pixel serisinin tasarım ve renk seçenekleri paylaşıldı. Android pazarında iddialı isimlerden olan Google’ın yeni serisinde en güncel Android sürümünü göreceğiz. Yazılım tarafından en optimize ve güncel sürümün yer alacağı Google Pixel 3 ailesi üst seviye donanım detaylarına sahip olacak. Bu yeni modeller yarın gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber resmi olarak tanıtılacak. Google bu yeni modellerin sızıntısı olmaması adına oldukça iyi bir pazarlama stratejisi izlemişti.

Google Pixel 3 Ailesi Yarın Geliyor

Google Pixel 3 Gerçek Zamanlı Google Lens ile Dikkat ÇekecekGoogle Pixel 3 Gerçek Zamanlı Google Lens ile Dikkat Çekecek

Oldukça sıkı bir titizlikle korunan cihazların arka yüzeyinde çift kamera detayının olup olmaması bile saklanmıştı.  Fakat yine de Google cephesinden sızıntılar geldi ve modellere dair birçok detay ortaya çıktı. Son olarak ise ünlü Twitter duyumcusu olan Evan Blass tarafından cihazların lansman öncesindeki tasarım bilgileri sızdırıldı. Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerine baktığımız zaman cihazların her iki arka modelde de tek kameraya sahip olarak geldiğini görüyoruz. Birçok telefon üreticisi üçlü kamera sistemine dair geliştirmeler yapsada, Google’ın tek kamera ile nasıl bir performans sergileyeceği oldukça merak ediliyor.

Diğer yandan ortaya çıkan bir başka detaya göre Pixel 3 XL modelinin çentikli tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Ancak alt tarafta geniş bir çerçevenin yer aldığı modelin çentik tarafında da rakiplerine göre daha büyük tercih edildiğini görüyoruz. Bu kapsamda ekran gövde oranının piyasadaki en başarılı cihaz olmayacağını ifade edebiliriz. Gerek kamera gerekse performansı ile üst seviye bir cihaz olacak yeni Pixel 3 serisinin tasarım noktasında ise nasıl bir geri dönüş sağlayacağı ise merak ediliyor.


Google Pixel 3'ün ilginç bir özelliği ortaya çıktıGoogle Pixel 3'ün ilginç bir özelliği ortaya çıktı

PAYLAŞ