Google Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen Detaylar - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 15:00:17
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın son olarak sunmuş olduğu amiral gemisi ailesi Google Pixel 3 serisi bulunuyor. Bu seri güçlü özelliklere sahip olduğu için amiral gemisi olarak nitelendiriliyor. Ancak şimdi ise bu serinin uygun fiyata sahip bir versiyonu olması beklenilen Google Pixel 3 Lite cihazı ortaya çıktı. Saf Android arayüzü seven kullanıcıların tercih edeceği Pixel serisi telefonlar güncel olmaları ile dikkat çekiyorlar. Zaten bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu model serisinin şimdi ise uygun fiyatlı versiyonu ile bu ilgiyi arttırması hedefleniyor. Google’ın Pixel serisi genel olarak yüksek fiyat etiketi ve üst seviye modeller olarak biliniyor. Ancak şirketin ilk defa bir uygun fiyatlı Pixel modelin sunacağı hazırlığı içerisinde olduğu ortaya çıktı.

Google Pixel 3 XL'nin GeekBench Puanı Belli Oldu!

iPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera KarşılaştırmasıiPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera Karşılaştırması

Google Pixel 3 Lite Detayları

Saf Android deneyimini en iyi şekilde yaşatmak isteyen Google bu noktada bütçe dostu bir model çıkartarak her kullanıcıdan kitleye hitap etmek istiyor. Android One programı kapsamında modellerine en yeni Android güncellemelerini en hızlı şekilde sunmak isteyen Google’un Pixel 3 Lite ile beraber neler sunacağına gelin göz atalım. Yeni gerçekleşen sızıntı ile beraber Pixel 3 Lite modelinin canlı bir şekilde gözüktüğü ifade ediliyor. Ayrıca aşağıda göreceğiniz görsele göre yanına iPhone X ve iPhone XR modeli katılarak kıyaslandığını göreceksiniz.

Ancak söz konusu sızıntıya göre modelin 5.3 ve 5.5 inç gibi bir boyutla geldiği gözüküyor. Tasarım çizgileri olarak Pixel 3 modeline bir hayli benzer olan Lite modelinin ekran çerçeveleri tarafında ise Pixel 3’den daha ince olduğunu görüyoruz. Ancak yeni nesil çerçevesiz ekranlı modeller arasında bir hayli kalın olduğu gözüküyor. Diğer sızıntılara göre modelde 3.5 mm’lik kulaklık girişi de bulunacak. Donanım tarafında beklentilere göre cihazın Snapdragon 670 işlemcisine sahip olması beklenirken RAM tarafında ise 4 GB bir belleğin bulunması bekleniyor.  


Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!
iPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark AttıiPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark Attı
Google Pixel 3'te şarj olurken ısınma problemiGoogle Pixel 3'te şarj olurken ısınma problemi

PAYLAŞ