Google Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncelleme - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 14:09:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google tarafından piyasaya sunulan Pixel 3 modelindeki kamera sorunları için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile birlikte kamera sorunlarının sona erdiği ifade edildi. İşte detaylar. 

Apple'ın Pixel 3'den Alması Beklenilen 5 Özellik 

Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!

Google akıllı telefon sektöründe her ne kadar ciddi bir ilgi görmüş olsa da cihazlarında yaşanan teknik problemler kullanıcılar tarafından eleştiri alıyor. Akıllı telefonların en son olarak şikayet aldığı konu ise kamera oldu.

Kamera sorunları giderildi

Yeni güncelleme için marka tarafından yapılan açıklamalarda mevcut kamera sorunlarının sona erdiği ifade edildi. Bununla birlikte cihazda yer alan pek çok farklı performans problemi de giderilmiş durumda. Bu açıdan önümüzdeki günlerde tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak olan güncelleme mevcut pek çok sorunu ortadan kaldıracağı gibi kullanıcıların daha iyi bir kamera kullanımını da mümkün hale getirecek.

Google Pixel 3’de neler değişti?

Açıklamalara göre daha hızlı tepki veren ve açılış süresi kısaltılan kameranın yanı sıra depolamada da ciddi bir iyileştirme yapılmış durumda. Depolama performansında yaşanan sorunların giderilebilmesi adına yapılan iyileştirmeler ile birlikte okuma ve yazma hızlarında optimize sağlanmış. Güncelleme öncesi ve sonrasındaki performans verilerinin çok farklı olduğunu da ifade eden Google, güncelleme ile birlikte telefonların çok daha iyi bir seviyeye geldiğini ifade etti. Bu açıdan Pixel 3 kullanıcılarının bu güncellemeyi mutlaka yüklemesi isteniyor. 

Google Pixel 3 İle Gelen 7 Kamera Özelliği


Google Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen DetaylarGoogle Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen Detaylar

PAYLAŞ