Google Pixel 3 ile selfie çekmek çok kolay! - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 ile selfie çekmek çok kolay!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-18 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın son amiral gemisi modeli olan Pixel 3 serisi için Photobooth modu aktif edildiği zaman birisini öperken ya da gülümseme halinde otomatik fotoğraf çekecek bir özellik geldi. Google’ın başarılı bu serisi gerek yazılım optimizasyonu gerekse sunmuş olduğu donanım özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle kamera tarafındaki yapa zeka ve yazılım desteği ile amiral gemilerine meydan okuyor diyebiliriz. Şimdi ise Pixel 3 modelinin kamera yetenekleri arasına bir yenisi daha ekleniyor. Kamerada hali hazırda bulunan Photobooth modu için artık mod etkin iken, kameraya öpücük atmanız durumunda veya gülümsemeniz halinde otomatik bir selfie çekimi gerçekleştirecek.

Google Pixel 3 İçin Yeni Kamera Yeteneği

Amerika'da En Çok İndirilen Türk Oyunu: Pixel Shot 3DAmerika'da En Çok İndirilen Türk Oyunu: Pixel Shot 3D

Kamera arayüzünde yer alan Photobooth modunda öpücük tanıma özelliği zaten bulunuyordu. Yapay zeka desteği ile geliştirilen bu özellik artık yüz hareketlerini tanıyor bir hale geldi. Artık Photobooth özelliği aktif edildiği zaman uygun zamanda otomatik fotoğraf çekiliyor. Toplu bir selfie çekileceğiniz zaman herkes kameraya bakana ve gülümseyene kadar otomatik fotoğraf çekilmeyecek. Tüm herkes hazır olduğunda ise otomatik olarak fotoğrafı çekecek. Manuel olarak da çekim mümkün olurken, herkesin gözü açık ve gülümsemesi ile tam bir kompozisyon ortaya çıkmış olacak.

Bu mod da iken uygunluk kontrolü için kameranın hemen altında bir bar bulunacak. Bu bar ekranı tam bir şekilde kapladığı zaman fotoğraf otomatik bir şekilde çekilecek. Bar kısaldığı zaman ise çekeceğiniz şeyin uygun bir kompozisyonda olmadığı belli olmuş oluyor. Daha çok Google Pixel 3 serisi kullanıcıların ilgisi olması beklenen bu yeni özelliğin Google Camera uygulaması ile başka Android cihazlarda da kullanılabileceği iddia ediliyor. Bakalım Pixel 3 için gelen bu öpücük modu ne derece kullanılacak göreceğiz.


Samsung kullanıcıları, Google Pixel'e yöneliyorSamsung kullanıcıları, Google Pixel'e yöneliyor
Yeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli OlduYeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ