Google Pixel 3 İle Gelen 7 Kamera Özelliği - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 İle Gelen 7 Kamera Özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-10 17:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz gün ile beraber Google’ın en yeni ve güçlü amiral gemisi ailesi olan Pixel 3 serisi cihazlar tanıtıldı. Modeller üst seviye donanım özelliklerinin yanı sıra kamera tarafında sunduğu yetenekler ile de dikkat çekiyor. Şirket arka yüzeyde tek kamera tutumundan vazgeçmezken, ön yüzeyde ise çift selfie kameraya yer veriyor. Şirket selefi model olan Pixel 2 serisi ile en iyi kameraya sahip telefon olmuştu. Kamera tarafında gerçekleştirdiği bu başarısını sürdürmek isteyen Google, yeni serisinde birçok özellik sunuyor. Apple’ın çift kamera ve Huawei’nin ise üçlü kamera sistemi mobil fotoğrafçılıkta önemli adımlar olurken, Google ise Pixel 3 ve 3 XL modellerinde tekli kamera sistemini kullanmaya devam ediyor.

Bizde sizlere bu içeriğimizde Google’un Pixel 3 XL kamera özellikleri tarafında sunmuş olduğu yeni 7 kamera özelliğini derledik. Gelin şimdi Pixel 3 ailesinde yer alan kamerada öne çıkan yeteneklere göz atalım.

Google Pixel 3 Kamera Yetenekleri

En İyi Çekim

Google Pixel 3 XL ailesinde yer alan yapay zeka özellikleri fotoğraf çekimlerini en iyi hale getirmeye yarıyor. Bu noktada çekim esnasında yaşanan problemler engellenerek fotoğrafın en iyi hali kullanıcılara sunuluyor. Bir anı çekerken yapılan bir hata ile görüntü bozuk çıktığında, o hatanın hemen öncesini analiz ederek yapay zeka sizlere sunabiliyor. Bu noktada yeni Pixel 3 serisinde yer alan yapay zeka yeteneklerinin oldukça üst seviye olduğunu ifade edebiliriz.

Gecikmesiz HDR+

Pixel ailesinde hali hazırda HDR+ özelliği yer alıyordu. Ancak yeni Pixel 3 ile beraber sıfır gecikmeli HDR+ özelliği kullanıma sunulmuş durumda. Bu sayede çekimlerde gecikme yaşanmadan en iyi pozlanma sağlanmış olacak.

Gelişmiş Gece Görüş

Düşük ışıkta zaten iyi bir performans sergileyen Pixel serisi modellerin 3.nesil bu modellerinde artık yeni gece görüş özelliği bizleri karşılıyor. Bu noktada düşük pozlamaya sahip fotoğraflar oldukça aydınlık ve canlı fotoğraflara dönüştürülebiliyor.

Süper yakınlaştırma özelliği

Çekimler esnasında bir nesneye daha fazla yakınlaşmak için çözünürlük bozulmadan süper yakınlaştırma özelliğini kullanabilirsiniz. Pixel kaybı en az bir şekilde bu özellik sizlere görüntüyü yakınlaştırma imkanı sunacaktır.

Grup Selfie

Toplu veya kalabalık ortamlarda selfie çekeceğiniz zaman kadraja herkesi sığdırmak biraz zor olabiliyor. Ancak Pixel 3 modellerinde yer alan çift ön kamera yapısı ile grup selfie özelliği cihaza yerleştirilmiş durumda. Bu notada geniş bir açı ile kolay bir şekilde grup selfie çekimleri yapabilirsiniz.

Google Lens

Yeni Pixel 3 ailesi ile beraber güncellenen Google Lens uygulaması artık bir ürüne işaretleme yaptığınızda o ürünün detayları bilgilerini otomatik olarak sizlere sunuyor.

Google Playground

Google’ın arttırılmış gerçeklik teknolojisinin ismi olan Playgrond ile 4 yeni AR emoji paketinin geldiğini görüyoruz. Ayrıca sahne tanıma ve yapay zeka gibi özellikler geliştirilerek sahneye uygun emojiler sistem tarafından önerilebilecek.





PAYLAŞ