Google Pixel 3 için ilk adımı attı! - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 için ilk adımı attı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 12:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL henüz tanıtılmamasına rağmen, akıllı telefonlarına dair birçok detay şimdiden biliniyor. Özellikle Pixel 3 XL ile ilgili sızıntıların son derece önemli olduğunu biliyoruz. Hatta bu sızıntılardan bazıları kutu açma videosu boyutuna kadar gelmişti. Google'ın bu sefer sızıntıları engelleme konusunda pek başarılı olamadığını anlıyoruz. Bu durum yeni telefonları ile ilgili ipuçları vermekten alıkoymayacak gibi gözüküyor.

Google Pixel 3 için ilk işaret verildi

İnternet devi olan bu şirket, işaretleri paylaşırken dozu yavaş yavaş arttıracak gibi duruyor. Pixel 3 ve Pixel 3 XL için şirketten gelen ilk bilgi, bu yönde hareket edeceklerini düşündürüyor. Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL için çevrimiçi mağazası için bir sayfa hazırladı. Söz konusu bu sayfa adresinde Pixel markası görünmüyor. Sayfada da bu telefonlara ait veya markaya ait herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sayfada bir 3 rakamının bulunması sayfanın Pixel 3 ve Pixel 3 XL için hazırlandığını gösteriyor. Sayfada yer alan "Gelişmelerden ilk sizin haberiniz olsun" şeklinde bir yazının altında kayıt yeri bulunuyor. Google'ın bu konuda hazırlıkları olduğunu belirten bu sayfada herhangi bir telefon bilgisi bulunmuyor.

Google Yapay Zeka ile Çocukları Uygunsuz İçeriklerden KoruyacakGoogle Yapay Zeka ile Çocukları Uygunsuz İçeriklerden Koruyacak

9 Ekim tarihinde tanıtılması beklenen Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin tüm özelliklerini hep beraber göreceğiz. Zaten telefon sektöründe birçok telefon üretilip tanıtılıyor. Özellikle bu telefon hakkında yeni çıkan bilgileri takip edip sizlerle paylaşacağız.


Google Haritalar Uygulaması'nda yeniliğe mi gidiliyor?Google Haritalar Uygulaması'nda yeniliğe mi gidiliyor?
Google'dan araştırmacılara özel, veri kümesi arama motoruGoogle'dan araştırmacılara özel, veri kümesi arama motoru
Google Arts Culture Uygulaması ile hangi sanat eserine benziyorsunuzGoogle Arts Culture Uygulaması ile hangi sanat eserine benziyorsunuz

PAYLAŞ