Google Pixel 3 Gerçek Zamanlı Google Lens ile Dikkat Çekecek - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 Gerçek Zamanlı Google Lens ile Dikkat Çekecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Özellikle sunmuş olduğu kamera yetenekleri ile Apple ve Samsung gibi rakiplerine çok rahat bir şekilde kafa tutabilen Google’ın amiral gemisi serisi olan Pixel modelleri için yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şirketin yeni amiral gemisi ailesi olması beklenilen Pixel 3 serisinin donanımsal noktasındaki sızıntılarını sizlere aktarmıştık. Şimdi ise Google’un yazılımsal tarafında kullanacağı yeteneklerden bazıları ortaya çıkmış durumda. Pixel ailesi kamera yetenekleri ile öne çıkan bir cihaz olmayı başarıyor. Durum böyle olunca yeni nesil Pixel 3’de hayli iddialı bir cihaz olarak gelecek diyebiliriz. Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenilen Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri üst seviye performanslara sahip olacak.

Gelişmiş Yapay Zeka Desteği

Donanım tarafındaki performansı kadar yazılım tarafında ise Android 9.0 Pie kullanarak oldukça yetenekli olacak. Lansman öncesi yeni gelecek olan Google Lens hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Raporlara göre Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinin kamera uygulamalarında dahili olarak gerçek zamanlı Google Lens uygulama entegrasyonu yer alacak. Bu özelliğin yer alacağı önceki sızıntılarda beliren Google Lens önerileri ismi ile belli olmuştu. Ortaya çıkan GIF görüntüsüne göre cihaz kamerası ile gösterdiğiniz bir adres ve e-mail gibi durumlarda uygulama otomatik olarak e-posta uygulamasını açacak.

Pixel 3 ve 3 XL Tanıtımı Öncesinde Cihaz Hakkında Yeni GörsellerPixel 3 ve 3 XL Tanıtımı Öncesinde Cihaz Hakkında Yeni Görseller

Google Lens entegrasyonu GIF’de yer aldığı gibi hızlı ve performanslı bir şekilde çalışır ise oldukça kullanılan bir uygulama olacak diyebiliriz. Bu yeni özelliğin ayrıca Pixel İpuçları uygulamasının bir desteği olarak gözüküyor. Google Lens uygulaması oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olurken, yeni Pixel 3 serisi ile beraber kullanıcı deneyiminin oldukça üst seviyelere çıkması bekleniyor. Bakalım Pixel serisi kullanıcılar Google’un bu yeni yapay zeka Lens uygulaması desteği ile ne kadar bir ilgi görecek yakın zamanda göreceğiz.


Google Pixel 3 Duvar kağıtları sızdırıldı, hemen indirebilirsinizGoogle Pixel 3 Duvar kağıtları sızdırıldı, hemen indirebilirsiniz

PAYLAŞ